Mától Budapesten is elérhető a Lime heti bérletet kínáló LimePass szolgáltatása

forrás: Prím Online, 2020. január 22. 12:59

Már a magyar fővárosban is elérhető a Lime elektromos rollermegosztó legújabb előfizetéses szolgáltatása, amely hét egymást követő napra korlátlan rollerfeloldási lehetőséget nyújt a felhasználóknak, a legelőnyösebb mikromobilitási megoldásokkal segítve őket a mindennapos városi közlekedésben. Az új lehetőséget azért vezetik be Budapesten, mert a régióban itt a legsikeresebbek a Lime e-rollerjei, a megtett utak és a felhasználószám tekintetében egyaránt. A LimePass a Lime mobil applikációján keresztül igényelhető.

A LimePass heti előfizetés a legfrissebb újítás az olyan funkciók sorában, mint a nyáron indult Csoportos utazás vagy a Foglalási lehetőség.

Hogy működik a LimePass előfizetés?

A LimePass heti bérlet 7 egymást követő napon át korlátlan rollerfeloldási lehetőséget biztosít a felhasználók számára. Az előfizetési díj kiegyenlítése után 7 napon át díjmentesen lehet feloldani a Lime rollereket, csupán a menetidő percdíját számolja fel a szolgáltató. A bérlet ára Budapesten 1600 forint. A Lime rollerek használatának gyakoriságától függően a heti előfizetés ára már akár 2-3 nap alatt megtérülhet, míg a napi kétszeri e-rolleres utazás esetén, egy hét alatt a feloldási díj több mint 50 százaléka megspórolható. A LimePass heti bérlet funkciót tavaly decemberben indították el először az Egyesült Államokban, Ausztráliában és Új-Zélandon, most januártól pedig már Európában is elérhető.

 

„Rendszeresen érdeklődtek nálunk a felhasználók, hogy a közeljövőben számíthatnak-e hasonló újításra, ezért már nagyon régóta vártuk ennek a hasznos funkciónak a hazai bevezetését. Ezek a visszajelzések is azt bizonyítják számunkra, hogy egy olyan nagyvárosban, mint Budapest, az emberek igénylik és szívesen fogadják a mikromobilitási megoldásokat. Az elmúlt 6 hónap eredményei alapján Budapesten a legmagasabb a felhasználók és megtett rolleres utak száma a közép-kelet-európai régióban. A Lime utak 40 százaléka a csúcsforgalom idejére esik, ezért fontos mérföldkőnek tartom az új heti előfizetés bevezetését, amellyel felhasználóink még kényelmesebb és hatékonyabb közlekedését segíthetjük. A Lime felmérése szerint a rollereket túlnyomórészt, 82 százalékban budapesti lakosok használják. Büszkék vagyunk az új funkcióra, amellyel még az eddiginél is költséghatékonyabb utazást biztosíthatunk a városlakók számára” – hangsúlyozta Tóth Tamás, a Lime magyarországi képviselője.

 

 

Hogyan lehet regisztrálni?

A LimePass heti előfizetésére a felhasználók egyszerűen feliratkozhatnak a következő módon: a Lime applikáció megnyitása után a bal felső sarokban lévő Menü gombra kattintva a LimePass heti bérlet opciót kell kiválasztani, majd követni az ott megjelenő utasításokat.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05