Nagy teljesítményű, ultragyors gaming monitor

forrás: Prím Online, 2024. május 31. 11:40

Az AGON by AOC – a világ egyik vezető gaming monitor* és IT-kiegészítő márkája –  büszkén mutatja be az AOC GAMING 27G2ZN3/BK modellt, egy olyan élvonalbeli monitort, amely az esport-szintű teljesítményt példa nélküli megfizethetőséggel ötvözi. 

A kompetitív játékosok számára tervezett 27 hüvelykes (68,6 cm) Full HD AOC GAMING 27G2ZN3/BK a legjobbat nyújtja anélkül, hogy megroppantaná a költségvetést, és 280 Hz képfrissítési sebességgel, nagyon alacsony bemeneti késéssel, gyors válaszidővel (akár 1 ms GtG és 0,5 ms MPRT), Adaptive-Sync VRR szinkronizációval és nagy kontrasztú Fast VA panellel rendelkezik, új mércét állítva fel az elérhető, versenyképes gaming teljesítményben.

 

Az AOC GAMING 27G2ZN3/BK modellel szabadjára engedhetők a játékban rejlő lehetőségek: 280 Hz és alacsony input lag

 

Számos világ legjobbika

Az AOC GAMING 27G2ZN3/BK számos technológia előnyeit egyesíti. Az élénk, kontrasztgazdag Fast VA panelnek köszönhetően a színvisszaadás élethű, így a játékosok mély fekete szintekkel és széles színskála lefedettséggel (123,3% sRGB terület és 92,2% DCI-P3 lefedettség) élvezhetik a történetközpontú, akciójátékokat. A 280 Hz képfrissítési sebességnek és az alacsony bemeneti késésnek köszönhetően a gyors tempójú versenyjátékokban a játékvilág szorosan összekapcsolódik a felhasználóval. Az MBR (mozgási elmosódás csökkentés) beállítás kihasználásával a monitor 0,5 ms MPRT (mozgókép válaszidő) értéket ér el, ami stroboszkópos háttérvilágítással jelentősen javítja a mozgás tisztaságát. A játékosok így pontosabban követhetik az ellenfeleket, és gyors tempójú jelenetekben gyorsabban reagálhatnak a mozdulataikra. Mindent egybevetve a 27G2ZN3/BK a legtöbb gamer számára minden bizonnyal egy meta loadout-hoz lesz hasonló: az egyik legköltséghatékonyabb, magas képfrissítési frekvenciájú gaming monitor, amely bármilyen játékban kiemelkedő teljesítményt nyújt.

 

Minden ezredmásodperc számít

Az AOC GAMING 27G2ZN3/BK 280 Hz képfrissítési sebessége maga szintű gördülékenységet és érzékenységet biztosít. Ez a villámgyors képfrissítés elengedhetetlen az olyan gyors tempójú játékokhoz, mint az első személyű lövöldözős játékok, a versenyjátékok és a harci játékok, ahol a másodpercek töredéke alatt adott reakciók jelenthetik a különbséget a győzelem és a vereség között. Minél magasabb a képfrissítési sebesség, annál kisebb az input lag. A monitor alacsony bemeneti késése biztosítja, hogy minden parancs azonnal végrehajtásra kerüljön, zökkenőmentes kapcsolatot biztosítva ezáltal a játékos cselekedetei és a képernyőn megjelenő eredmény között.

 

 

Nagy kontrasztú, érzékeny Fast VA panel a magával ragadó látványért

Az AOC GAMING 27G2ZN3/BK 27 hüvelykes Full HD Fast VA panellel rendelkezik, amely a magával ragadó játékélmény érdekében élénk színeket és mély feketéket biztosít. A Fast VA panel technológia kivételes natív kontrasztarányt kínál (4000:1), így minden részlet kivehető lesz, a legsötétebb árnyékoktól a legvilágosabb fénypontokig. A 300 nites fényerővel és HDR10-megfelelőséggel ez a monitor lenyűgöző tisztasággal és mélységgel kelti életre a játékokat.

 

Zökkenőmentes kompatibilitás és ergonomikus kialakítás

Az AGON by AOC tudja, hogy a játékosok többféle platformot használnak, ezért az AOC GAMING 27G2ZN3/BK modellt úgy tervezte meg, hogy a PC-s és konzolos játékokhoz egyaránt zökkenőmentesen illeszkedjen. A konzolokon 1080p felbontás mellett 120 Hz képfrissítési sebesség támogatásával a játékosok minden kedvenc eszközükön élvezhetik a gördülékeny és érzékeny játékot. A monitor 2x HDMI 2.0 porttal és 1x DisplayPort 1.4 porttal rendelkezik, így bőséges csatlakozási lehetőségeket biztosít.

A hosszú játékmenetek alatti kényelem érdekében a 27G2ZN3/BK egy 130 mm-es tartományban állítható magasságú, billenthető, forgatható és dönthető lábazattal van ellátva. A játékosok könnyedén beállíthatják a monitort az általuk preferált látószöghöz, a hosszabb játékkényelem érdekében csökkentve ezáltal a nyak és a szem megerőltetését. A Flicker-Free technológia és a LowBlue üzemmód tovább növeli a használhatóságot éjszakai játék közben. A monitor OSD-jében található dedikált játékfunkcióknak köszönhetően a felhasználók finomhangolhatják a színeket és a telítettséget, a fénypontokat és az árnyékokat (Shadow Control), a célkeresztet (Dial Point) vagy a másodpercenkénti képkockaszámlálót (Frame Counter). Az OSD a könnyű és nagy képességű AOC G-Menu szoftver segítségével is elérhető.

 

Árak és elérhetőség

Az AOC GAMING 27G2ZN3/BK 3 év garanciával érkezik, és már elérhető, pénztárcabarát, 239.00 € ajánlott fogyasztói áron.

_________________________

*A Nemzetközi Adatközpont (IDC) Világszintű negyedéves videojáték-követője (Quarterly Gaming Tracker) – Gaming Monitor 2023 Q4 

Kulcsszavak: monitor AGON by AOC AOC

Irodatechnika ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A Philips Monitors négy új 4K felbontású modellel bővíti az E1N irodai termékcsaládot

A Philips Monitors E1 sorozata négy új modellel bővül a mai dinamikus professzionális felhasználók számára készült többcélú kínálatán belül. A számos termelékenységet növelő újítással rendelkező és esztétikus kialakítású monitorok biztosítják, hogy a szakemberek és az otthoni felhasználók egyaránt mindent megkapjanak, amire szükségük van ahhoz, hogy minden munkanapjukból a legtöbbet hozzák ki.

2024. július 4. 16:12

A Philips Monitors bejelenti legújabb 49 hüvelykes professzionális kijelzőjét

Az új Philips monitor kombinálja termelékenységet a csatlakoztathatósággal, így ideális eszköz a professzionális munkakörnyezetekben.
A Philips 49B2U6903CH egy csomó olyan új funkciót hoz magával, amelyek segítik az együttműködést a modern digitális munkahelyen: Nagy 48,8 hüvelykes /124 cm-es képernyő, 5120 x 1440 DQHD felbontás, nagyteljesítményű webkamera és még sok egyéb. 

2024. június 26. 14:31

A 280 Hz-es AGON by AOC 27 hüvelykes ívelt monitor felülmúlja a versenytársakat

Az AGON by AOC – a világ egyik vezető gamer monitor* és IT-kiegészítő márkája – örömmel mutatja be az AOC GAMING C27G4ZXE modellt, egy ívelt 27 hüvelykes (68,6 cm) Full HD monitort, amely a magával ragadó, magas képfrissítési sebességű játék határait feszegeti. 

2024. június 24. 20:03

Egy megfizethető 27 hüvelykes monitor, amely egyensúlyt teremt az immerzió és a sebesség között

Az AGON by AOC – a világ egyik vezető gamer monitor és IT-kiegészítő márkája – örömmel jelenti be az AOC GAMING C27G2Z3/BK modellt, egy ívelt 27 hüvelykes (68,6 cm) Full HD monitort, amely ötvözi a magával ragadó vizuális élményt a villámgyors teljesítménnyel. Az egyaránt versenyző és alkalmi játékosok számára tervezett C27G2Z3/BK 280 Hz-es képfrissítési sebességgel, akár 1 ms GtG és 0,5 ms MPRT válaszidővel, valamint 1500R görbületű, nagy kontrasztú Fast VA panellel büszkélkedhet, mindezt megfizethető áron.

2024. június 23. 12:10

Megfizethető 4K monitorok IPS panelekkel a fokozott termelékenységhez és szórakozáshoz

A kijelzőspecialista AOC izgalommal mutatja be két új, otthoni és irodai felhasználóknak szánt ultra-nagy felbontású (UHD) monitorát: a 27 hüvelykes (68,6 cm) AOC U27B3A és U27B3AF modelleket. Ezek a monitorok kivételes tisztaságot és élénk színeket kínálnak, így tökéletesen alkalmasak a napi feladatok széles skálájához, a táblázatkezeléstől és a webböngészéstől kezdve az egyszerűbb képszerkesztésig és bármilyen médiafelhasználásig. 

 

2024. június 16. 10:38

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

ESET kiberfenyegetettségi jelentés: egyre gyakoribb a mesterséges intelligencia és a deepfake a támadásokban

2024. július 5. 09:55

A Schneider Electric a világ legfenntarthatóbb vállalata a TIME szerint

2024. július 4. 19:09

A legmodernebb digitális oktatási rendszert valósította meg a Delta Systems a Corvinus Egyetemen

2024. július 1. 12:59

Befektetőre talált a Megoldások a holnapért korábbi díjazottja

2024. június 25. 19:01