Példátlan fitness élményt nyújt a vadonatúj HONOR Band 9

forrás: Prím Online, 2024. május 28. 11:39

A HONOR bejelentette a HONOR Band 9-et, egy modern dizájnnal és fejlett fitnesz- és egészségfigyelő funkciókkal büszkélkedő kiegészítőt. Az 1,57”-os AMOLED kijelző akár 60 Hz-es frissítési frekvenciát kínál. 96 edzési lehetőséggel a HONOR Band 9 felülmúlja elődeit, míg a trendi Always-on Display kialakítással és a lenyűgöző, akár 14 napos akkumulátor-üzemidővel kivételes fitness-társként szolgál, amely a felhasználókat egy egészségesebb és aktívabb életmód felé vezeti.

 

Kecses kialakítás modern dizájnnal

 

Az elegáns és könnyű HONOR Band 9 szimmetrikus kialakításával ragadja meg a figyelmet. A mindössze 16,3 g tömegű és 9,49 mm vastagságú karkötő tökéletes egyensúlyt teremt a karcsúság és a könnyedség között a tökéletes kényelem érdekében. A HONOR Band 9 fémteste áramot nem vezető, vákuum-metalizált (NCVM) kivitelének köszönhetően kifinomultságot áraszt magából. A felhasználói élmény további fokozása érdekében a készülék könnyen levehető, gyorsan kioldható pánttal egészült ki, ez lehetőséget ad a tulajdonosának, hogy stílusának megfelelően szabja személyre eszközét.

 

Mindenre kiterjedő egészségügyi és fitness funkciók

 

A HONOR Band 9 célja, hogy magasabb szintre emelje a felhasználók fitnesz- és egészségügyi állapotát, ezért számos innovatív funkcióval rendelkezik. A Fitness Age funkcióval a karkötő a felhasználók maximális oxigénfelvételén alapuló korfelmérést végez, így szakzsargon nélküli értékelést nyújt a fittségi szintjükről. Az eszköz az általános fittség elemzésével és a teljesítmény lekövetésével lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy hatékonyan tervezzenek, és így fejleszthessék magukat.

 

A HONOR Band 9 összesen 96 edzésmód választékát kínálja a különböző felhasználói igényeknek és preferenciáknak megfelelően. Az atlétikai sportoktól kezdve a táncon át a vízi sportokig és a labdajátékokig a felhasználók pontos adatokhoz férhetnek hozzá az edzések optimalizálása érdekében. A kiegészítő a fitneszkövetésen kívül átfogó, egész napos egészségügyi monitorozást is kínál, mint például a pulzusszám, a vér oxigéntelítettsége, az alvás minősége, a stressz szintje és a menstruációs ciklusok lekövetése. A felhasználók így a visszajelzések alapján, átfogóbb tudás birtokában tervezhetnek.

 

 

Kimagasló akkumulátor és bámulatos kijelző

 

A HONOR Band 9 lenyűgöző akkumulátorral és kijelzővel érkezik. A 180mAh kapacitású akkumulátorral akár 14 napos üzemidőt biztosít egyetlen feltöltéssel, így nem kell gyakran újratölteni. Az eszköz támogatja a mágneses töltés is, így gyorsan és kényelmesen lehet újra üzemképessé tenni.

 

1,57”-os AMOLED kijelzőjével a HONOR Band 9 egy kétsoros elrendezésű indítóoldalon jeleníti meg az ikonokat, intuitív információmegjelenítést és fokozott interakciót biztosítva. Az 500 nites csúcsfényerővel és az akár 60 Hz-es frissítési frekvenciával a felhasználók éles és tiszta képet kapnak, így fogadva értesítéseket az időjárásról, az üzenetekről, a zenelejátszásról vagy a telefon megtalálásáról. Az Always-on kijelzőhöz számos divatos óralapot kínál, így a felhasználók egyedi stílusuknak és preferenciáiknak megfelelően személyre szabhatják a HONOR Band 9-et.

 

Szín, ár és elérhetőség

 

A HONOR Band 9 fekete színben már kapható a Media Markt, az eMag és az Euronics kínálatában, 14 990 Ft-os ajánlott fogyasztói áron.

Kulcsszavak: HONOR okoseszköz okosóra

Kütyük ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Íme a legátfogóbb kisokos szünetmentes tápegység vásárlásához!

Még soha nem voltunk ennyire ráutalva az elektronikus eszközeinkre a digitalizáció korában. A folyamatos, szünetmentes áramellátás elengedhetetlen az otthoni munkavégzéshez és az online tanuláshoz éppúgy, mint a videójátékokhoz. 

2024. július 19. 13:15

Az IKEA visszahív bizonyos VARMFRONT hordozható töltőket (power bank) tűzveszély miatt

Az IKEA arra kér minden vásárlót, aki rendelkezik VARMFRONT 10 400 mAh kapacitású hordozható töltővel (modellszám: E2038), amelynek dátumbélyegzője (ÉÉHH) 2313, 2316, 2318 vagy 2319, vagy VARMFRONT 5200 mAh kapacitású hordozható töltővel (modellszám: E2037), amelynek dátumbélyegzője (ÉÉHH) 2318, 2319 vagy 2322, hogy azonnal szüntesse meg annak használatát, és vigye vissza azt bármely IKEA áruházba, ahol visszakapja a termék vételárát vagy csereterméket kap.

2024. július 17. 11:28

Új generációs kamerakészlet tartalomgyártóknak

Debütált a ZV-E10 II, a Sony legnépszerűbb tükör nélküli ZV-E10 kamerájának második generációs verziója. Az eredeti ZV-E10 a Sony videós tartalomgyártóknak szánt ZV kamerasorozata alappilléreként könnyű, kompakt, sokoldalú eszközt kínált kezdő és haladó tartalomgyártóknak egyaránt. Az új ZV-E10 II rendelkezik az eredeti kamera tartalomgyártók által kedvelt összes funkciójával – mint például a „Creative Looks” beállítással, a „Product Showcase Setting” móddal, a „Background Defocus” funkcióval és az oldalra nyitható, változtatható szögű képernyővel –, ugyanakkor még kifinomultabb és felhasználóbarátabb lett.

2024. július 14. 12:01

A Samsung Galaxy Z Fold6 és Z Flip6 új lehetőségeket nyit a Galaxy AI korszakában

A Samsung ma bejelentette az új Galaxy Z Fold6 és Galaxy Z Flip6 hajlítható okostelefonok, valamint a Galaxy Buds3 és Galaxy Buds3 Pro fülhallgatók érkezését a Galaxy Unpacked eseményen, Párizsban.

2024. július 12. 17:11

A Philips termékek új Red Dot díjakat nyertek

A TP Vision következetesen a kivételes európai dizájnt minden Philips márkájú TV és audiotermék központi elemeként pozícionálja, és ez a politika ismét elnyerte a legmagasabb szintű szakmai elismerést, öt Red Dot 2024 díjat nyert termékdizajnért.

 

2024. július 6. 14:38

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Akár 50% időmegtakarítást jelenthet a PS szinte érintésmentes könyvelési megoldása

2024. július 16. 16:29

ESET kiberfenyegetettségi jelentés: egyre gyakoribb a mesterséges intelligencia és a deepfake a támadásokban

2024. július 5. 09:55

A Schneider Electric a világ legfenntarthatóbb vállalata a TIME szerint

2024. július 4. 19:09

A legmodernebb digitális oktatási rendszert valósította meg a Delta Systems a Corvinus Egyetemen

2024. július 1. 12:59