Philips bemutatja az új Evnia gaming monitort

forrás: Prím Online, 2024. május 26. 16:59

Az Evnia bemutatja 5000-es gaming monitor sorozatának új, díjnyertes tagját. A Philips Evnia 27M2N5500 mindent tartalmaz, amire egy felhasználónak szüksége van a lebilincselő gaming élményhez és a folyamatos kiváló teljesítményhez, miközben nagyobb figyelmet fordít a fenntarthatóságra: 27 hüvelykes (68,5 cm) Fast IPS panel QHD felbontással, 180 Hz-es frissítési ráta, akár 0,5 ms MPRT és 1 ms GtG válaszidők, DisplayHDR 400 és teljesen új, környezetbarát dizájn.

 

Immerzív képi élmény és kiemelkedő gaming magas képkockasebességgel

 

A Philips Evnia 27M2N5500 Fast IPS-panelével olyan gaming előnyt nyújt, amely a gyors reakciókészség és a ragyogás egyensúlyának köszönhetően zökkenőmentes játékot és magával ragadó képi megjelenítést biztosít. A VESA DisplayHDR 400 tanúsítvánnyal rendelkező, 1,07 milliárd színt támogató, és magas pixelsűrűségű panel lenyűgöző fényerőt, kontrasztot és színeket kínál, mélyebb, gazdagabb feketékkel és az élénk árnyalatok teljesebb palettájával. 

 

Fenntartható dizájn, versenyképes specifikációk: A Philips Evnia 27M2N5500 

 

Az erőteljes színek és a vizuálisan magával ragadó élmény mellett a Philips Evnia 27M2N5500 a villámgyors, gyakorlatilag mozgási elmosódás és szellemképek nélküli gaminghez 180 Hz-es képfrissítéssel és alacsony bemeneti késleltetéssel is rendelkezik. A játékélmény fokozása érdekében ez a monitor számos új funkciót is kínál: Az éles és gyors, mozgási elmosódástól mentes gaming képi megjelenés érdekében Smart MBR Sync ötvözi a 0,5 ms MPRT válaszidőt és a változó képfrissítési sebesség (Adaptive-Sync) támogatást. A ShadowBoost funkció az OSD-ben feljavítja a sötét jeleneteket, így még több részlet válik élvezhetővé túlexponálás nélkül. A különböző jelenetekben a pontosabb célzás érdekében pedig a Philips Evnia 27M2N5500 Smart Crosshair funkcióval rendelkezik.

 

Díjnyertes és fenntartható dizájn a csúcsteljesítményért

 

Ez a monitor zöld lélekkel rendelkezik, és így a fenntarthatóságra törekszik: a Philips gaming monitor portfóliójában először az állvány lábai 35%-ban újrahasznosított műanyagból, a monitor kerete pedig 85%-ban fogyasztás utáni újrahasznosított műanyagból készültek.

 

„Az Evnia-val egyértelműen a nagyobb fenntarthatóság felé teszünk egy fontos lépést” – nyilatkozta Xeni Bairaktari, Head of Global Marketing and Deputy Director Marketing EU, Philips Monitors and IT Accessories. „Egyik alapértékünk, hogy pozitív és nagy hatású úttörők legyünk az iparágban, és nem futunk el azon feladat elől, hogy nagyobb figyelmet fordítsunk a környezet védelmére. Büszkék vagyunk erre az új dizájnra és megközelítésre, és reméljük, hogy valódi változást inspirálhatunk a gaming iparban.”

A magával ragadó játék és a csúcsteljesítmény szem előtt tartásával megalkotott Philips Evnia 27M2N5500 kifejezetten a hosszú játékmenetekhez és a mindennapi használathoz igazított funkciókkal rendelkezik, mindezt egy olyan monitoron belül, amelynek kivételes dizájnja elnyerte a 2023 Red Dot és 2023 iF Design Award díjat. Számos olyan funkciót tartalmaz, amelyek célja a felhasználói jólét fokozása és a teljesebb, kellemesebb élmény biztosítása. Az ergonomikus beállítások széles skáláját (magasságállítás, forgatás, billentés és döntés) lehetővé tevő SmartErgoBase lábazaton kívül ez a monitor a hosszú játékmenetekre optimalizált SmartImage játékmódokkal, új OSD-funkciókkal és a gyors OSD-hozzáférést biztosító EasySelect menükapcsoló billentyűvel, valamint a szemet a hosszú ideig tartó kékfény kitettségtől védő LowBlue móddal is rendelkezik.

 

A Philips Evnia 27M2N5500 ára és elérhetősége

 

A Philips Evnia 27M2N5500 gaming monitor funkciói széles felhozatalával tökéletes választás mindazoknak, akik a lehető legjobban szeretnék támogatni a teljesítményüket, vagy egy olyan gyors és vizuálisan magával ragadó monitorral szeretnék frissíteni felszerelésüket, amely minden tevékenységet a következő szintre emel.

 

A Philips Evnia 27M2N5500 monitor 2024 májusától elérhető 249 EUR ajánlott fogyasztói áron.

Kulcsszavak: Philips Evnia monitor

Irodatechnika ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A Philips Monitors négy új 4K felbontású modellel bővíti az E1N irodai termékcsaládot

A Philips Monitors E1 sorozata négy új modellel bővül a mai dinamikus professzionális felhasználók számára készült többcélú kínálatán belül. A számos termelékenységet növelő újítással rendelkező és esztétikus kialakítású monitorok biztosítják, hogy a szakemberek és az otthoni felhasználók egyaránt mindent megkapjanak, amire szükségük van ahhoz, hogy minden munkanapjukból a legtöbbet hozzák ki.

2024. július 4. 16:12

A Philips Monitors bejelenti legújabb 49 hüvelykes professzionális kijelzőjét

Az új Philips monitor kombinálja termelékenységet a csatlakoztathatósággal, így ideális eszköz a professzionális munkakörnyezetekben.
A Philips 49B2U6903CH egy csomó olyan új funkciót hoz magával, amelyek segítik az együttműködést a modern digitális munkahelyen: Nagy 48,8 hüvelykes /124 cm-es képernyő, 5120 x 1440 DQHD felbontás, nagyteljesítményű webkamera és még sok egyéb. 

2024. június 26. 14:31

A 280 Hz-es AGON by AOC 27 hüvelykes ívelt monitor felülmúlja a versenytársakat

Az AGON by AOC – a világ egyik vezető gamer monitor* és IT-kiegészítő márkája – örömmel mutatja be az AOC GAMING C27G4ZXE modellt, egy ívelt 27 hüvelykes (68,6 cm) Full HD monitort, amely a magával ragadó, magas képfrissítési sebességű játék határait feszegeti. 

2024. június 24. 20:03

Egy megfizethető 27 hüvelykes monitor, amely egyensúlyt teremt az immerzió és a sebesség között

Az AGON by AOC – a világ egyik vezető gamer monitor és IT-kiegészítő márkája – örömmel jelenti be az AOC GAMING C27G2Z3/BK modellt, egy ívelt 27 hüvelykes (68,6 cm) Full HD monitort, amely ötvözi a magával ragadó vizuális élményt a villámgyors teljesítménnyel. Az egyaránt versenyző és alkalmi játékosok számára tervezett C27G2Z3/BK 280 Hz-es képfrissítési sebességgel, akár 1 ms GtG és 0,5 ms MPRT válaszidővel, valamint 1500R görbületű, nagy kontrasztú Fast VA panellel büszkélkedhet, mindezt megfizethető áron.

2024. június 23. 12:10

Megfizethető 4K monitorok IPS panelekkel a fokozott termelékenységhez és szórakozáshoz

A kijelzőspecialista AOC izgalommal mutatja be két új, otthoni és irodai felhasználóknak szánt ultra-nagy felbontású (UHD) monitorát: a 27 hüvelykes (68,6 cm) AOC U27B3A és U27B3AF modelleket. Ezek a monitorok kivételes tisztaságot és élénk színeket kínálnak, így tökéletesen alkalmasak a napi feladatok széles skálájához, a táblázatkezeléstől és a webböngészéstől kezdve az egyszerűbb képszerkesztésig és bármilyen médiafelhasználásig. 

 

2024. június 16. 10:38

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

ESET kiberfenyegetettségi jelentés: egyre gyakoribb a mesterséges intelligencia és a deepfake a támadásokban

2024. július 5. 09:55

A Schneider Electric a világ legfenntarthatóbb vállalata a TIME szerint

2024. július 4. 19:09

A legmodernebb digitális oktatási rendszert valósította meg a Delta Systems a Corvinus Egyetemen

2024. július 1. 12:59

Befektetőre talált a Megoldások a holnapért korábbi díjazottja

2024. június 25. 19:01