Új fejhallgatót és hangszórót mutatott be a LAMAX

forrás: Prím Online, 2024. július 3. 12:59

Két új termékkel bővítette audioeszközeinek körét a LAMAX. A LAMAX PartyGo 1 Play hangszóró sokoldalú eszközként funkcionál, a telefonhoz való csatlakoztatás és zenelejátszás mellett FM rádióként, külső akkumulátorként, a mellékelt mikrofonnal együtt pedig karaokegépként is funkcionál. A LAMAX Noise Comfort2 ANC fejhallgató pedig aktív zajszűrássel és tiszta hangzással segít ideális körülményeket teremteni zenehallgatáshoz, munkához vagy online megbeszéléshez.

 

Sokoldalú LAMAX PartyGo 1 Play

 

A LAMAX PartyGo 1 Play BeatBass technológiával gazdag és erőteljes hangzást biztosít, és a mélyebb hangokat is kiemeli. Az eszköz 50 W teljesítményre képes, Bluetooth 5.3 szabványnak köszönhetően gyors és megbízható csatlakozást biztosít 18 m-ig. Akár 15 órán keresztül is hallgathatunk rajta zenét töltés nélkül, True Wireless technológia segítségével pedig további hangszórót csatlakoztathatunk hozzá. 

 

 

A megunhatatlan szórakozásról beépített FM rádió gondoskodik. A hangszóró a legtöbb hangasszisztenssel használható, így még könnyebbé válik a zene és a telefonhívások kezelése. A mellékelt mikrofonnal és a beépített LED fényekkel pedig a LAMAX PartyGo 1 Play bármikor készen áll egy karaoke buli lebonyolítására. Mindemellett az eszköz USB-A bemenettel powerbankként is funkcionál.

 

 

Fókuszban a LAMAX Noise Comfort2 ANC fejhallgatóval

 

LAMAX Noise Comfort2 ANC tiszta, kiegyensúlyozott hangzást biztosít a 40 mm-es meghajtóknak, valamint az AAC és SBC kodekek támogatásának köszönhetően. Az aktív zajszűrő módot aktiválva szinte teljesen kizárható a környezeti zaj, míg a Transparent mód beengedi a háttérzajokat, így mindig az aktuális helyzetnek megfelelően használható. A beépített mikrofonok fejlett algoritmusa gondoskodik arról, hogy minden fontos részlet hallható legyen.

 

 

Akkumulátora akár 55 órányi használatot tesz lehetővé (bekapcsolt ANC-vel 30 óra), és 2 óra alatt teljesen feltölthető. Ergonomikus kialakítását letisztult vonalak és kényelmes puha párnázás teszi teljesssé, amely ellenáll az izzadságnak és a nedvességnek. A fülhallgatópárnák könnyen lehajthatóak, így az eszköz a mellékelt utazótáskában praktikusan tárolható.

 

 

Elérhetőség

 

A LAMAX PartyGo 1 Play 29.990 Ft-os fogyasztói ártól elérhető a nagyobb webshopok kínálatában és a Lamaxshop.eu oldalon. A LAMAX Noise Comfort2 ANC 27.690 Ft-os fogyasztói ártól érhető el Magyarországon az e-kereskedők és a Lamaxshop.eu kínálatában.

Kütyük ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Zara Larsson „Rózsaszín élet” című minisorozata vezeti be a Sony új füstös rózsaszín prémium fejhallgatóját

Bármerre járjon is az ember, ha a kedvenc zenéit hallgatja, semmi más nem számít. A megfelelő fejhallgatóval öltözködés, tánc vagy munka közben egyaránt magával ragad minket a hangzás. A színválasztással és stílussal kombinálva a zene – akárcsak a ruhák és a kiegészítők – bármit képes megváltoztatni, mert az önkifejezés terepe, ami az érzéseinket kiegészítve fokozza és feldobja a hangulatunkat, hogy a megélt pillanat örök emlék legyen.

2024. október 4. 11:50

Az okosórák mellett jönnek az okoscipők és okoszoknik

A technológiai fejlődés és a testre szabhatóság alakítják a jövő fitnesztrendjeit: az edzések az elkövetkező években egyre inkább adatvezérelt, személyre szabott élménnyé válnak. A virtuális és kiterjesztett valóság alapú edzések, a játékos elemekkel gazdagított edzésprogramok, és az egyre népszerűbb viselhető okoseszközök – például okosórák és okoskarkötők – segíthetnek abban, hogy a testmozgás hatékonyabb és élvezetesebb legyen.

2024. október 3. 20:23

A Sony kibővíti LinkBuds termékcsaládját

A Sony két vezeték nélküli fülhallgatóval (LinkBuds Fit és LinkBuds Open), valamint a LinkBuds Speakerrel bővítette LinkBuds termékcsaládját.

2024. október 2. 16:11

Bemutatkozott az Eaton új elektromosautó-töltője

Új, többfelhasználós töltésre alkalmas AC elektromosjármű-töltővel lép piacra az Eaton. Az intelligens energiagazdálkodási vállalat Green Motion Building nevű, 3,7 kW és 22 kW közötti teljesítményű töltője már Magyarországon is elérhető.

2024. október 1. 14:43

Az új Samsung SSD 4TB tárhellyel energiahatékonyabb, megnövelt teljesítményt biztosít

A Samsung a memóriatechnológia élvonalbeli gyártójaként bejelenti a 990 EVO Plus megjelenését, amellyel tovább bővíti SSD-eszközeinek választékát. A PCIe 4.0 támogatással és a legújabb NAND technológiával ellátott 990 EVO Plus ideális megoldás lehet mindazoknak, akik fokozni szeretnék számítógépük teljesítményét, és energiahatékonyabb megoldást keresnek. Az eszközt játékra, üzleti, valamint kreatív tevékenységekre optimalizálták.

2024. október 1. 11:29

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Innovációs versenyen méretik meg magukat a világ egyetemistái

2024. október 2. 19:34

Országos kutatásból netezési körkép: a magyarok többségének élete elképzelhetetlen net nélkül

2024. szeptember 29. 15:24

Éppen most robban a hazai előfizetéses e-kereskedelem

2024. szeptember 24. 15:10

Ezek a MI legnagyobb veszélyei az oktatásban

2024. szeptember 17. 11:37