Új fejhallgatót és hangszórót mutatott be a LAMAX

forrás: Prím Online, 2024. július 3. 12:59

Két új termékkel bővítette audioeszközeinek körét a LAMAX. A LAMAX PartyGo 1 Play hangszóró sokoldalú eszközként funkcionál, a telefonhoz való csatlakoztatás és zenelejátszás mellett FM rádióként, külső akkumulátorként, a mellékelt mikrofonnal együtt pedig karaokegépként is funkcionál. A LAMAX Noise Comfort2 ANC fejhallgató pedig aktív zajszűrássel és tiszta hangzással segít ideális körülményeket teremteni zenehallgatáshoz, munkához vagy online megbeszéléshez.

 

Sokoldalú LAMAX PartyGo 1 Play

 

A LAMAX PartyGo 1 Play BeatBass technológiával gazdag és erőteljes hangzást biztosít, és a mélyebb hangokat is kiemeli. Az eszköz 50 W teljesítményre képes, Bluetooth 5.3 szabványnak köszönhetően gyors és megbízható csatlakozást biztosít 18 m-ig. Akár 15 órán keresztül is hallgathatunk rajta zenét töltés nélkül, True Wireless technológia segítségével pedig további hangszórót csatlakoztathatunk hozzá. 

 

 

A megunhatatlan szórakozásról beépített FM rádió gondoskodik. A hangszóró a legtöbb hangasszisztenssel használható, így még könnyebbé válik a zene és a telefonhívások kezelése. A mellékelt mikrofonnal és a beépített LED fényekkel pedig a LAMAX PartyGo 1 Play bármikor készen áll egy karaoke buli lebonyolítására. Mindemellett az eszköz USB-A bemenettel powerbankként is funkcionál.

 

 

Fókuszban a LAMAX Noise Comfort2 ANC fejhallgatóval

 

LAMAX Noise Comfort2 ANC tiszta, kiegyensúlyozott hangzást biztosít a 40 mm-es meghajtóknak, valamint az AAC és SBC kodekek támogatásának köszönhetően. Az aktív zajszűrő módot aktiválva szinte teljesen kizárható a környezeti zaj, míg a Transparent mód beengedi a háttérzajokat, így mindig az aktuális helyzetnek megfelelően használható. A beépített mikrofonok fejlett algoritmusa gondoskodik arról, hogy minden fontos részlet hallható legyen.

 

 

Akkumulátora akár 55 órányi használatot tesz lehetővé (bekapcsolt ANC-vel 30 óra), és 2 óra alatt teljesen feltölthető. Ergonomikus kialakítását letisztult vonalak és kényelmes puha párnázás teszi teljesssé, amely ellenáll az izzadságnak és a nedvességnek. A fülhallgatópárnák könnyen lehajthatóak, így az eszköz a mellékelt utazótáskában praktikusan tárolható.

 

 

Elérhetőség

 

A LAMAX PartyGo 1 Play 29.990 Ft-os fogyasztói ártól elérhető a nagyobb webshopok kínálatában és a Lamaxshop.eu oldalon. A LAMAX Noise Comfort2 ANC 27.690 Ft-os fogyasztói ártól érhető el Magyarországon az e-kereskedők és a Lamaxshop.eu kínálatában.

Kütyük ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Az IKEA visszahív bizonyos VARMFRONT hordozható töltőket (power bank) tűzveszély miatt

Az IKEA arra kér minden vásárlót, aki rendelkezik VARMFRONT 10 400 mAh kapacitású hordozható töltővel (modellszám: E2038), amelynek dátumbélyegzője (ÉÉHH) 2313, 2316, 2318 vagy 2319, vagy VARMFRONT 5200 mAh kapacitású hordozható töltővel (modellszám: E2037), amelynek dátumbélyegzője (ÉÉHH) 2318, 2319 vagy 2322, hogy azonnal szüntesse meg annak használatát, és vigye vissza azt bármely IKEA áruházba, ahol visszakapja a termék vételárát vagy csereterméket kap.

2024. július 17. 11:28

Új generációs kamerakészlet tartalomgyártóknak

Debütált a ZV-E10 II, a Sony legnépszerűbb tükör nélküli ZV-E10 kamerájának második generációs verziója. Az eredeti ZV-E10 a Sony videós tartalomgyártóknak szánt ZV kamerasorozata alappilléreként könnyű, kompakt, sokoldalú eszközt kínált kezdő és haladó tartalomgyártóknak egyaránt. Az új ZV-E10 II rendelkezik az eredeti kamera tartalomgyártók által kedvelt összes funkciójával – mint például a „Creative Looks” beállítással, a „Product Showcase Setting” móddal, a „Background Defocus” funkcióval és az oldalra nyitható, változtatható szögű képernyővel –, ugyanakkor még kifinomultabb és felhasználóbarátabb lett.

2024. július 14. 12:01

A Samsung Galaxy Z Fold6 és Z Flip6 új lehetőségeket nyit a Galaxy AI korszakában

A Samsung ma bejelentette az új Galaxy Z Fold6 és Galaxy Z Flip6 hajlítható okostelefonok, valamint a Galaxy Buds3 és Galaxy Buds3 Pro fülhallgatók érkezését a Galaxy Unpacked eseményen, Párizsban.

2024. július 12. 17:11

A Philips termékek új Red Dot díjakat nyertek

A TP Vision következetesen a kivételes európai dizájnt minden Philips márkájú TV és audiotermék központi elemeként pozícionálja, és ez a politika ismét elnyerte a legmagasabb szintű szakmai elismerést, öt Red Dot 2024 díjat nyert termékdizajnért.

 

2024. július 6. 14:38

Új fejhallgatót és hangszórót mutatott be a LAMAX

Két új termékkel bővítette audioeszközeinek körét a LAMAX. A LAMAX PartyGo 1 Play hangszóró sokoldalú eszközként funkcionál, a telefonhoz való csatlakoztatás és zenelejátszás mellett FM rádióként, külső akkumulátorként, a mellékelt mikrofonnal együtt pedig karaokegépként is funkcionál. A LAMAX Noise Comfort2 ANC fejhallgató pedig aktív zajszűrássel és tiszta hangzással segít ideális körülményeket teremteni zenehallgatáshoz, munkához vagy online megbeszéléshez.

2024. július 3. 12:59

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Akár 50% időmegtakarítást jelenthet a PS szinte érintésmentes könyvelési megoldása

2024. július 16. 16:29

ESET kiberfenyegetettségi jelentés: egyre gyakoribb a mesterséges intelligencia és a deepfake a támadásokban

2024. július 5. 09:55

A Schneider Electric a világ legfenntarthatóbb vállalata a TIME szerint

2024. július 4. 19:09

A legmodernebb digitális oktatási rendszert valósította meg a Delta Systems a Corvinus Egyetemen

2024. július 1. 12:59