Ütős és kiterjedt hangzás egy kompakt hangszóróban

forrás: Prím Online, 2021. március 20. 17:13

A Sony bemutatja az SRS-XB13 kompakt és hordozható, vezeték nélküli hangsugárzót, mely mindenhová képes eljuttatni a kívánt hangélményt.

 

Bárhol, bármikor

Az XB13 készen áll arra, hogy bárhol nagyot szóljon. A kompakt hangsugárzó tartós külső borításának és többirányú pántjainak köszönhetően bárhol rögzíthető, legyen az hátizsák, csukló vagy napernyő egy kellemes, forró délutánon. A hangszóró egy magasabb helyről lelógatva, egyfajta zenei vízesésként képes elérni, hogy a felhasználó elvesszen a dallamok tengerében. A kis méret jelentősége, hogy az XB13 könnyen hordozható, így nem kell messzire menni a kedvenc dalok nélkül.

 

Kis eszköz, nagy hangzás

Senkit ne tévesszen meg az XB13 kompakt mérete: az EXTRA BASS és a hangdiffúziós processzor segítségével ez a kis hangszóró igen nagy erővel rendelkezik. Az EXTRA BASS hangzást a passzív és a teljes tartományú hangsugárzók együttes ereje szolgáltatja, mely a kompakt méret ellenére erősíti a basszust és fokozza az alacsony tartományú hangokat. A DSP technológiával működő hangdiffúziós processzor pedig bármely térben képes kiterjeszteni a hanghatást.

 

A messzebbre terjedő*, sztereó hangzás elérése érdekében két XB13 hangszóró vezeték nélküli összeköttetése ajánlott.

 

 

Lehengerlő kitartás

Az XB13 egy kemény és tartós hangszóró, tökéletes útitárs a legnagyobb kalandokhoz. Víz- és porálló jellegének és IP67-es minősítésének** . köszönhetően az úszómedencék, parkok és hosszú túrák elengedhetetlen kelléke lehet. 16 órás élettartammal***  rendelkezik, az akkumulátor-indikátor pedig jelzi a felhasználó okostelefonján, mennyi töltöttség van még az eszközben. Így anélkül is átélhető a zenei élmény, hogy azon kelljen aggódni, mikor lesz vége.

 

 

Zökkenőmentes kapcsolódás

Vár rád egy telefonhívás? Az XB13 ebben is segítséget nyújt. A beépített mikrofon lehetővé teszi a kéz használata nélkül folytatott telefonhívásokat a hangszórón keresztül, történjenek azok otthon vagy kinn a szabadban.

 

Az XB13 a legújabb Bluetooth technológiával bír: a vezetékes kapcsolódás és az összetett beállítások nélkülözésével közvetlen hozzáférést biztosít a zeneszámokhoz. Az XB13 Google****  Fast Pair technológiája pedig lehetővé teszi a kompatibilis Android okostelefonok és tabletek gyors csatlakozását. A hangsugárzó bekapcsolását követően a közelben lévő okostelefonok kezdeményezni fogják az összeköttetést, így a felhasználó csupán pár másodperc alatt hozzáférhet kedvenc dalaihoz.

 

Az XB13 USB Type-C töltéssel rendelkezik a kényelmes csatlakozás érdekében, és 6 színben (fekete, kék, barnás szürke, korall rózsaszín, púderkék, citromsárga) kapható. 

 

Az SRS-XB13 modell 2021 áprilisától lesz elérhető.

 

 

______________

*  Kizárólag az SRS-XB13 vezeték nélküli hangszórók közt kompatibilis. 

**  Az eszköz „vízbe merülés elleni” IPX7*1 vízállósági minősítéssel és „por behatolása elleni” IP6X*2 porálló minősítéssel rendelkezik.

***  Amennyiben a hangszórót használja, és a hangerő 26-ra van állítva. Ez a hőmérséklettől vagy a használati körülményektől függően változhat.

****  A Google a Google LLC. bejegyzett védjegye

Kütyük ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Egyre több autós önvédelmi eszköze a menetrögzítő kamera

Egy év alatt több mint háromszorosára nőtt a menetrögzítő kamerák iránti kereset a MediaMarkt tapasztalatai szerint. Egyre többen küldik be az ezekkel az eszközökkel készített felvételeket is a Budapesti Autósok Közösségéhez. Az autósok a saját védelmükben használják ezeket az eszközöket, úgy érzik, bármikor előfordulhat, hogy egy vitás közlekedési szituációban bizonyítaniuk kell ártatlanságukat. 

2021. május 14. 18:25

A Samsung Bespoke készülékeiből épül fel a jövő konyhája

A Samsung a Bespoke Home 2021 online eseményen mutatta be vízióját a jövő háztartásáról. A bemutatón a vállalat Bespoke berendezései is bemutatkoztak, amelyek közül a Bespoke hűtőszekrény első alkalommal válik elérhetővé Magyarországon. Az új készülékek sokoldalúak, kialakításuk személyre szabható és hozzájárulnak a felhasználók csatlakoztatott életmódjához. 

2021. május 13. 16:48

A Facebook új fejlesztése: karszalag az AR eszközök vezérléséhez

Amikor egy olyan technológiában, mint a kibővített valóság ilyen mértékű növekedés tapasztalható, akkor egyértelművé válik, hogy óriási változást hoz majd életünkben és mindennapjaink részévé válik. 

2021. május 10. 11:38

Új okoskarkötő a Huawei kínálatában

A Huawei Technologies bemutatta Band okoskarkötő-családjának legújabb tagját, a Band 6-ot. Az okoseszköz a korábbinál másfélszer nagyobb, 1,47 hüvelykes FullView, AMOLED kijelzőt kapott, súlya mindössze 18 gramm és egy feltöltéssel két hétig használható. A Band 6 egész nap figyel használója egészségére, méri többek között a véroxigén-szintjét, pulzusát és egyéb jellemzőit, valamint figyelmeztetést küld, ha problémát észlel. 

2021. május 8. 16:33

Ezer darab profi vércukormérőt kap az Országos Mentőszolgálat

Ezer darab egyénileg testreszabható, „okos” vércukormérőt adományoz a száz százalékban magyar tulajdonú 77 Elektronika Kft. az Országos Mentőszolgálat Alapítványnak. A közel laboratóriumi pontosságú, telemedicinás rendszerrel összekapcsolható vércukormérők lehetővé teszik, hogy a mentősök kiérkezéskor gyorsan és hatékonyan állapítsák meg a koronavírus által különösen veszélyeztetett, ellátásra szoruló cukorbetegek vércukorszintértékét. 

2021. április 27. 16:51

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Digitalizációs „bumm” a bankszektorban!

2021. május 4. 19:29

Óvakodjunk a COVID-19 vakcinával kapcsolatos csalásoktól és álhírektől

2021. április 19. 14:58

Új pályázatokat indít az EIT Digital

2021. április 8. 14:15

Stabil üzleti teljesítmény mellett tovább növekedett tavaly a Huawei

2021. március 31. 13:35