Ütős és kiterjedt hangzás egy kompakt hangszóróban

forrás: Prím Online, 2021. március 20. 17:13

A Sony bemutatja az SRS-XB13 kompakt és hordozható, vezeték nélküli hangsugárzót, mely mindenhová képes eljuttatni a kívánt hangélményt.

 

Bárhol, bármikor

Az XB13 készen áll arra, hogy bárhol nagyot szóljon. A kompakt hangsugárzó tartós külső borításának és többirányú pántjainak köszönhetően bárhol rögzíthető, legyen az hátizsák, csukló vagy napernyő egy kellemes, forró délutánon. A hangszóró egy magasabb helyről lelógatva, egyfajta zenei vízesésként képes elérni, hogy a felhasználó elvesszen a dallamok tengerében. A kis méret jelentősége, hogy az XB13 könnyen hordozható, így nem kell messzire menni a kedvenc dalok nélkül.

 

Kis eszköz, nagy hangzás

Senkit ne tévesszen meg az XB13 kompakt mérete: az EXTRA BASS és a hangdiffúziós processzor segítségével ez a kis hangszóró igen nagy erővel rendelkezik. Az EXTRA BASS hangzást a passzív és a teljes tartományú hangsugárzók együttes ereje szolgáltatja, mely a kompakt méret ellenére erősíti a basszust és fokozza az alacsony tartományú hangokat. A DSP technológiával működő hangdiffúziós processzor pedig bármely térben képes kiterjeszteni a hanghatást.

 

A messzebbre terjedő*, sztereó hangzás elérése érdekében két XB13 hangszóró vezeték nélküli összeköttetése ajánlott.

 

 

Lehengerlő kitartás

Az XB13 egy kemény és tartós hangszóró, tökéletes útitárs a legnagyobb kalandokhoz. Víz- és porálló jellegének és IP67-es minősítésének** . köszönhetően az úszómedencék, parkok és hosszú túrák elengedhetetlen kelléke lehet. 16 órás élettartammal***  rendelkezik, az akkumulátor-indikátor pedig jelzi a felhasználó okostelefonján, mennyi töltöttség van még az eszközben. Így anélkül is átélhető a zenei élmény, hogy azon kelljen aggódni, mikor lesz vége.

 

 

Zökkenőmentes kapcsolódás

Vár rád egy telefonhívás? Az XB13 ebben is segítséget nyújt. A beépített mikrofon lehetővé teszi a kéz használata nélkül folytatott telefonhívásokat a hangszórón keresztül, történjenek azok otthon vagy kinn a szabadban.

 

Az XB13 a legújabb Bluetooth technológiával bír: a vezetékes kapcsolódás és az összetett beállítások nélkülözésével közvetlen hozzáférést biztosít a zeneszámokhoz. Az XB13 Google****  Fast Pair technológiája pedig lehetővé teszi a kompatibilis Android okostelefonok és tabletek gyors csatlakozását. A hangsugárzó bekapcsolását követően a közelben lévő okostelefonok kezdeményezni fogják az összeköttetést, így a felhasználó csupán pár másodperc alatt hozzáférhet kedvenc dalaihoz.

 

Az XB13 USB Type-C töltéssel rendelkezik a kényelmes csatlakozás érdekében, és 6 színben (fekete, kék, barnás szürke, korall rózsaszín, púderkék, citromsárga) kapható. 

 

Az SRS-XB13 modell 2021 áprilisától lesz elérhető.

 

 

______________

*  Kizárólag az SRS-XB13 vezeték nélküli hangszórók közt kompatibilis. 

**  Az eszköz „vízbe merülés elleni” IPX7*1 vízállósági minősítéssel és „por behatolása elleni” IP6X*2 porálló minősítéssel rendelkezik.

***  Amennyiben a hangszórót használja, és a hangerő 26-ra van állítva. Ez a hőmérséklettől vagy a használati körülményektől függően változhat.

****  A Google a Google LLC. bejegyzett védjegye

Kütyük ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A Sony valódi vezeték nélküli fejhallgatót mutatott be

A Sony bemutatta az elismert 1000X széria legújabb vezeték nélküli modelljét, a WF-1000XM4 fejhallgatót, mely új szintre emeli a piacvezető zajszűrést és a hangminőséget. Kialakításuknak köszönhetően minden fülformába illeszkednek, így személyre szabott élményt kínálnak, és alkalmazkodnak a legkülönbözőbb helyzetekhez.

2021. június 10. 15:43

Megérkezett a legújabb aranyszínű tokkal rendelkező fém G-Shock

A GMW-B5000TR karóra személyében megérkezett Casio 5000-es, full fém szériájának legújabb tagja. A klasszikus szögletes lünettával rendelkező újdonságot fémérzékenyek is viselhetik a speciális titán ötvözetnek köszönhetően, amely nem okoz allergiás tüneteket a bőrön az arra hajlamosaknál. „A legújabb Casio G-Shock teljes mértékben a klasszikus design-t felvonultató DW 5000C öröksége előtt tiszteleg, de számos modern és innovatív funkcióval van felvértezve” - hangsúlyozta Nagy Sándor, a Casio termékmenedzsere. 

2021. június 10. 12:39

Magyarországra is megérkezett a Redmi Note 10 5G!

A világ egyik vezető technológiai nagyvállalata, a Xiaomi egy magyar nyelvű online esemény keretein belül bejelentette, hogy hazánkban is megkezdődik az árbajnok teljesítménysztár Redmi Note 10 5G piaci forgalmazása.

2021. június 6. 14:47

Számos új eszközt és saját operációs rendszerét is bemutatta a Huawei

Bemutatta saját, következő generációs operációs rendszerét a Huawei Technologies. A HarmonyOS már nemcsak az okostelefonok, hanem az összes okoseszköz kényelmes, gördülékeny és biztonságos összekapcsolódását, illetve együttműködését kínálja a felhasználók számára. 

2021. június 4. 14:23

Különleges formatervezési megoldásokkal készül a Samsung The Premiere projektora

A lakókörnyezet elrendezése és az ott található berendezési tárgyak akár egy egész élet történetét elmesélhetik. A belsőépítészeti megoldások és a lakásban található különböző formák kifejező ereje kiemelten fontos a felhasználóknak, a Samsung tervezői pedig úgy alkották meg a legújabb csúcsprojektort, hogy a mindennapoknak és a legtöbb otthonnak is természetes része lehessen. 

2021. május 26. 11:19

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

NMHH-kutatás: miért nem internetezik mindenki?

2021. június 14. 09:53

Rekord összeget költenek a cégek IT-ra

2021. június 7. 17:38

Kihirdették az Év Gyára verseny nyerteseit

2021. május 31. 09:54

Hétszeres Business Superbrands díjas az ABB

2021. május 17. 16:40