Úttörő 40 hüvelykes méret 144 Hz képfrissítéssel

forrás: Prím Online, 2023. június 18. 17:01

Az AGON by AOC, a világszerte elismert gaming monitor* és IT-kiegészítő márka az AGON AG405UXC bemutatásával újradefiniálja az elmerülést a játékban. Ez a 40 hüvelykes (100 cm) képátlójú, lapos, ultraszéles (21:9) gaming monitor, amely a neves AGON sorozat része, a teljesítmény erőműve, amely 3440x1440 felbontású IPS panellel és 144 Hz frissítési rátával büszkélkedhet. Az AG405UXC modellt úgy tervezték, hogy magával ragadja a felhasználókat, és új mércét állítson fel az ultraszéles gaming piacon.

 

 

AG405UXC: 40 hüvelykes méretével és 144 Hz frissítési rátájával kitágítja a játék-horizontot

 

Kiszélesíti a játékok világát

 

Az AG405UXC a 40 hüvelykes, lapos, ultraszéles IPS panelével olyan tágas gaming környezetet kínál, amely a felhasználót teljesen belevonja a játék folyamatába. A 3440x1440 UWQHD felbontással az AG405UXC részletgazdag és éles képet nyújt. A 144 Hz képfrissítési frekvencia és az 1 ms MPRT válaszidő gördülékeny és reszponzív játékmenetet biztosít.

 

A monitor tökéletes társ az olyan streamelők és tartalomkészítők számára is, akik az extra vízszintes teret kihasználhatják a csevegőablakuk vagy a streaming szoftverük beillesztésére, vagy videóik szerkesztésekor a teljes idővonal megtekintésére.

 

Kiemelkedő teljesítmény ultraszéles formátumban

 

Az AG405UXC lapos, ultraszéles IPS-panelével olyan játékosok számára készült, akiknek a nagy kijelzőméret mellett fontos a nagy sebességű teljesítmény és a kiváló vizuális minőség. Ez a monitor 144 Hz képfrissítési frekvenciát és 1 ms MPRT válaszidőt kínál, nagy sebességű játékélményt biztosítva ezáltal a gyors tempójú játékokhoz.

 

Az impozáns képernyőméret és az ultraszéles, 21:9 képarány egyértelmű előnyt jelent a játékosoknak, különösen azok számára, akik stratégiai, szimulációs és szerepjátékokkal foglalkoznak. Ezek a műfajok gyakran tartalmaznak összetett felületeket és kiterjedt környezeteket, így a további képernyőterület lehetővé teszi a játékosok számára, hogy szélesebb rálátást kapjanak a játékvilágra. A játékosok egyszerre több menüt is elérhetnek anélkül, hogy túlzsúfolnák a képernyőt. Az ultraszéles formátum a verseny- és repülés-szimulációs játékok játékélményét is javítja, mivel szélesebb látóteret biztosít, amely jobban utánozza a természetes emberi látómezőt. Ez fokozhatja az elmerülést és versenyelőnyt biztosíthat, mivel a játékosok többet láthatnak a játék világából anélkül, hogy panorámázniuk vagy görgetniük kellene. Az AG405UXC modellt tervezése a méret, a formátum és a nagy teljesítményű funkciók kombinációjával úgy történt, hogy a műfajok széles skáláján emelje a játékélményt.

 

Az AG405UXC támogatja az AOC intuitív G-Menu szoftverét is, amely lehetővé teszi a monitor beállításainak egyszerű testreszabását, beleértve a színeket, a túlhúzást és az olyan játék-specifikus funkciókat, mint a Shadow Control, a Low Blue Mode, a Dial Point, és a Frame Counter. Emellett alacsony bemeneti késleltetést biztosító beállításokat is kínál, biztosítva a gyors és érzékeny játékélményt, valamint az akadozástól és szakadozástól mentes játékélmény érdekében Adaptive-Sync támogatással is rendelkezik.

 

A monitorhoz tartozik továbbá egy sokoldalú állvány is tartozik, amely széles körű dőlés- és forgatási lehetőséggel, valamint 150 mm-es magasságállítással rendelkezik, így biztosítva a kényelmet a hosszabb játékmenetek során. A további funkciók közé tartozik egy USB-C port 90 W tápellátással, egy USB elosztó a perifériák kényelmes csatlakoztatásához, valamint beépített hangszórók a gazdag hangélményhez.

 

Az AG405UXC 2023 júniusától megvásárolható 649 € ajánlott fogyasztói áron.

 

__________________

* IDC Quarterly Gaming Tracker – Gaming Monitor 2022 Q4

Kulcsszavak: AGON AGON by AOC monitor

Irodatechnika ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Factor 4: a legújabb UltiMaker 3D nyomtató gyártósorok támogatására

Az UltiMaker április 22-én bemutatta az UltiMaker Factor 4 új, ipari 3D nyomtatót, amelyet kifejezetten gyártóüzemi felhasználásra, a gyártósorok működési hatékonyságának és megbízhatóságának növelésére fejlesztettek. Az UltiMaker Factor 4 hazai bemutatójára az Ipar Napjain kerül sor a kizárólagos hazai forgalmazó, a FreeDee Kft. standján (A pavilon, 101F).

2024. április 23. 18:00

Az AOC a Graphic Pro U3 sorozattal erőt ad az alkotóknak

A kijelzőspecialista AOC büszkén jelenti be a kreatív szakemberek egyedi igényeihez gondosan kidolgozott új monitorcsaládját. A kivételes színhűségével, élvonalbeli funkcióival és elegáns, díjnyertes dizájnjával az AOC Graphic Pro U3 sorozat forradalmasítja a fotósok, vizuális művészek, tervezők, szerkesztők, műsorszolgáltatók, producerek és játékipari szakemberek munkáját. 

2024. április 22. 17:50

Form 4: új, villámgyors 3D nyomtató a Formlabs-tól

A Formlabs bemutatta a Form 4-et, a következő generációs műgyanta 3D nyomtatóját. A Form 4 és biokompatibilis változata, a Form 4B rendkívül gyors additív gyártást ígér nagy precizitással a választott alapanyag típusától függetlenül. A Formlabs legújabb fejlesztése már megtekinthető és tesztelhető a FreeDee Kft. budapesti irodájában.

2024. április 21. 14:03

Mammográfiához tervezett diagnosztikai monitort mutat be az LG

Tovább bővíti B2B orvostechnikai kínálatát az LG Electronics (LG). A portfólió új tagja, a 21HQ613D-t értékesítését nemrégiben engedélyezte az Egyesült Államokban az FDA. A kifejezetten digitális mammográfiához és emlő tomoszintézishez tervezett 21HQ613D egy 21,3 hüvelykes, 5 megapixeles (MP) IPS diagnosztikai monitor, amely nagyfelbontásban jeleníti meg a röntgenfelvételeket, és kalibrációs érzékelője, illetve szoftvere révén stabil képminőséget biztosít.

2024. április 21. 12:17

Nagy teljesítményű számítógépet mutatott be az Emerson

A Movicon szoftverrel és a PACEdge IIoT platformot előre telepítve tartalmazó PACSystems IPC 2010 nagy teljesítményű számítástechnikát biztosít az ipari edge adatvizualizációs alkalmazásokhoz.

2024. április 12. 13:37

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50