DBH Group kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: DBH Group

A telefonos valós idejű fizetés jelentősen növeli a behajtó cégek hatékonyságát

Telefonbeszélgetés közben fizetést indítani még a valós idejű fizetési megoldások között is újdonságnak számít. Az innovatív technológiában rejlő lehetőségek egyre több vállalat érdeklődését keltik fel, legtöbbet a behajtással foglalkozó cégek profitálhatnak az új fizetési technológiából.

2019. június 28. 10:00

A holland-magyar DBH Group Csehországban és Szlovákiában terjeszkedik

A befektetési és üzleti szolgáltatásokkal foglalkozó holland-magyar DBH Group célja, hogy a kis- és közepes vállalatok meghatározó szolgáltatója legyen a kelet-közép-európai régióban. A nemzetközi jelenlétének erősítése érdekében a DBH Group április 1-i hatállyal átvette az Exact tevékenységeit Csehországban és Szlovákiában, így immár öt országban van jelen a holland üzletiszoftver-szállító exkluzív partnereként.

Kulcsszavak: +céginfo DBH Group
2015. április 21. 12:23

Új vezető a DBH Group élén

Új szakember csatlakozott a hazai és nemzetközi üzleti szolgáltatásokkal, seed- és kockázati tőkebefektetésekkel foglalkozó DBH Grouphoz.

2013. szeptember 30. 09:47

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

A CEU Határtalan Tudás előadássorozatán részt vett kiváló magyar tudósok előadásaiból tanulhatnak a középiskolások a CEU digitális oktatási platformján. Ürge-Vorsatz Diana, Barabási Albert-László, Spiró György, Pléh Csaba, Falus András, Csaba László, Bányai Éva. Csak néhány név azok közül, akik előadásait a középiskolai pedagógusok segítségül hívhatják a tanítás során a tananyag kiegészítéséhez.

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

A Continental technológiai vállalat a 2024-es Consumer Electronics Show-n mutatta be új kijelzőjét, az úgynevezett Crystal Center Display-t. A prémium kategóriás járművekbe gyártott terméket egy elegáns, keret nélküli, félig átlátszó kristályba ágyazták, mely megjelenésével teljesen új lehetőségeket nyújt a minimalista luxus integrálására. 

2024. április 10. 14:55