Fujitsu Siemens kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: Fujitsu Siemens

A Fujitsu frissíti vállalati mobil és asztaligép-portfólióját

Vállalati mobil és asztaligép-portfóliójának ma bemutatott új és frissített modelljeivel a Fujitsu bizonyítja, hogy az igazán jó dolgok kis csomagban érkeznek.

Kulcsszavak: notebook PC Fujitsu Siemens
2015. szeptember 30. 12:31

Teszt: Fujitsu Amilo Pi3560 notebook

Fujitsu Amilo Pi 3560 tesztKicsit finnyáskodva, szinte két újjal vettem kézbe ezt a tesztre kapott Fujitsu Amilo -t, de végül kiderült, egyáltalán nem volt igazam. Kapcsolatunk remekül alakult, néhány elkerülhetetlen, a nyitva hagyott vécéülőke jelentőségéhez mérhető apróságot leszámítva. Most, hogy szakítanunk kell, kicsit magával is rántott a mélabú. - A Laptop.hu tesztje.

Kulcsszavak: notebook Fujitsu Siemens
2009. december 20. 11:18

Új mini noteszgép a Fujitsu-tól

Az Intel Atom N280 processzor-alapú Fujitsu M2010 ideális választás olyan felhasználóknak, akik kicsi és könnyű gépet szeretnének tanuláshoz, böngészéshez, levelezéshez vagy videótelefonáláshoz.

Kulcsszavak: Fujitsu Siemens notebook
2009. június 15. 12:56

Távhozzáférési megoldás munkaállomásokhoz

A Fujitsu Technology Solutions bemutatta munkaállomásokhoz fejlesztett új távhozzáférési megoldását. A CELSIUS család minden modelljénél elérhető PC-over-IP technológiával a gépek beilleszthetők a központosított asztali gépes környezetbe.

2009. május 7. 16:35

Virtualizált IT-infrastruktúra SAP-alkalmazásokhoz

A Fujitsu Siemens és a VMware bemutatta az SAP-alkalmazásokhoz kiváló szolgáltatásminőséget garantáló közös megoldását.

2009. március 3. 10:15

Oracle konszolidáció egyszerűen

A Fujitsu Siemens Computers bemutatta Oracle szolgáltatások konszolidálására készült dedikált FlexFrame for Oracle RE megoldását.

2009. február 19. 12:20

Amilo P notebook: kedvenc filmjeink élénk színekkel

A Fujitsu-Siemens elérhető árú Amilo P notebookjainak kiváló grafikus képességeivel kedvenc filmjeinket élénk színekkel nézhetjük meg, mivel ezek a gépek A+ osztályú, magas minőségű LCD panelekkel készülnek.

Kulcsszavak: Fujitsu Siemens notebook
2009. február 15. 17:14

Modern középkategóriás monitor a Fujitsu-Siemenstől

A Fujitsu-Amilo L3190T szélesvásznú 19”-es monitor tervezésénél nagyon ügyelt a gyártó arra, hogy a szolid ár mellett modern és energiatakarékos technológiák kerüljenek a készülékbe.

Kulcsszavak: Fujitsu Siemens monitor
2009. január 31. 19:02

3D egér a Fujitsu Siemens Computerstől

A Fujitsu Siemens bemutatta legújabb háromdimenziós navigációs eszközét, a SpaceExplorer 3D egeret, mellyel az egyszerű navigációs feladatok folytonos egérkattintások nélkül hajthatók végre, míg a háromdimenziós görgetés, nagyítás és forgatás a vezérlő felső részének egyszerű nyomásával, húzásával és forgatásával valósítható meg.

Kulcsszavak: Fujitsu Siemens egér 3D
2009. január 29. 16:51

A Fujitsu befejezi a merevlemez-olvasófej gyártást

A HDD tárolók területén eddig többek között az író-olvasó fejek gyártására specializálódott cég átszervezi vonatkozó vállaltrészeit, és felhagy a részegység gyártásával.

2009. január 27. 10:49

WI600: Ultranagy felbontású vezeték nélküli lézeres egér

A terméket kifejezetten úgy tervezték, hogy bal- és jobbkezesek egyaránt dolgozhassanak vele, valamint hogy használata nagy vagy kis kézben is kényelmes és egyszerű legyen.

Kulcsszavak: egér Fujitsu Siemens
2009. január 22. 14:26

A világ leggyorsabb web-szervere

A Fujitsu Siemens nagyvállalati PRIMERGY RX600 szervere minden korábbinál magasabb SPECweb benchmark-eredményét érte el.

Kulcsszavak: Fujitsu Siemens szerver
2009. január 20. 14:28

Új középkategóriás kliensgép a Fujitsu Siemenstől

A FUTRO S450 megbízható eszköz a rendszergazdáknak a szerveralapú számítástechnikához és a kliensvirtualizációhoz.

2008. december 11. 13:09

Táblagép egészségügyi felhasználásra

A Fujitsu Siemens Computers kimondottan egészségügyi felhasználásra szánja fejlett új ESPRIMO MA mobil PC-jét. A robusztus táblagép ideális munkatárs a kórteremben és az ügyeleti hívások idején.

2008. december 11. 10:04

"Dinamikus infrastruktúra" a Fujitsu Siemens-től

A Fujitsu Siemens Computers a „dinamikus infrastruktúrát” támogató új termékeket, szolgáltatásokat és megoldásokat mutatott be éves szakvásárán, a VisIT-en.

Kulcsszavak: Fujitsu Siemens
2008. november 14. 12:25

Új professzionális PC-k a Fujitsu Siemenstől

A Fujitsu Siemens Computers bemutatta legújabb, kategóriájuk élvonalához tartozó számítógépeit. Az ESPRIMO C, E és P sorozat tizenegy új modellje az új Intel Q43/Q45 lapkára épül. Gyorsabbak és nagyobb teljesítményt nyújtanak elődeiknél, ráadásul kisebb energiafogyasztásuk révén a környezetet is kímélik.

Kulcsszavak: PC Fujitsu Siemens
2008. november 11. 19:07

Bármilyen felületről digitalizálja kézírását a Mobile NoteTaker

A Fujitsu Siemens Computers bemutatta multimédia-portfoliójának adatbeviteli technológiáját, a Mobile NoteTaker-t. A legújabb ultrahangos és infravörös érzékelő-technológiát alkalmazó Mobile NoteTaker bármilyen felületről képes rögzíteni a kézírást és több mint 100 A4-es oldalt tud tárolni vevője memóriájába későbbi felhasználás céljából.

2008. november 5. 11:17

Megszűnik a Fujitsu Siemens

A jövőben nem találkozhatunk többé a Fujitsu Siemens márkával, miután a két cég által létrehozott vállalatból a Fujitsu kivásárolta a német résztulajdonost.

Kulcsszavak: Fujitsu Siemens +céginfo
2008. november 4. 20:44

Piacon a "nullawattos" Scenicview P26W-5 Eco

Már Magyarországon is kapható a Fujitsu Siemens „nullawattos” környezetbarát monitorok Premium családjának legújabb tagja, a Scenicview P26W-5 ECO monitor.

Kulcsszavak: monitor Fujitsu Siemens
2008. november 3. 13:15

Két terra bájtos központi tároló otthoni felhasználóknak

A többféle kapacitással választható, otthoni vagy irodai hálózatokba szánt Fujitsu Siemens központi tároló kiváló megoldást nyújt saját tárhely kialakítására az interneten, hogy adatainkat (képeinket, filmjeinket) könnyedén és gyorsan elérhessük a világ bármely pontjáról.

2008. október 28. 07:51

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Minden második magyar internetező volt már áldozata kibertámadásnak

A magyar internetezők 57 százaléka esett már áldozatául online csalásnak, adathalászatnak, hackelésnek vagy vírustámadásnak – ez derült ki az ESET termékek hazai forgalmazója, a Sicontact Kft. gkid-vel közösen végzett, a 18 év feletti online is vásárló internetezőkre reprezentatív felméréséből. A kutatás apropóját a cég most folytatódó kiberbiztonsági tudatosító kampánya, az IT-hős vagy kiberbalek? adta. Az ESET és a Sicontact közös célja, hogy a felhasználókat meggyőzzék arról, a digitális biztonság alapszükséglet, amelyre figyelnünk és áldoznunk kell. 

2024. május 22. 14:37

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

E hét végéig még kedvezményes áron lehet hozzájutni a közelgő XX. E-kereskedelmi konferencia belépőjegyeihez, amelynek helyszíne az esztergomi Grand Hotel, időpontja pedig 2024. június 6-7.

2024. május 17. 14:47