Futureproof Organizations kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: Futureproof Organizations

Jövőálló megoldások a HRBEST Futureproof Organizations kategóriájában

Egy igazi, „élő” employer branding specialista: Chief Hibrid Officer; Giggle rugalmas munkaidő platform; élményközpontú #kémiamindenkinek rendszer; digitális full stack ügynökség a magyar hallássérült közösség számára … és még hosszan sorolhatnánk, milyen izgalmas projektekkel pályáztak vállalatok a legrangosabb magyar HR elismerésre, a HRBEST-re. Rekordszámú pályamunka érkezett, melyek közül 26 részesült díjazásban az idei díjátadó ünnepségen, 2023. április 26-án a Continental City Golf Klubban. A Microsoft Magyarország által meghirdetett Futureproof Organizations díjat azok nyerhetik el, akik jelentős szervezeti átalakulást és/vagy digitális transzformációt indítottak el.

2023. április 30. 12:43

Kihirdették a Futureproof Organizations kategória győztesét

Az Erste Bank, valamint a Get Work Trend Kft. – DokiLab Kft. páros nyerte el a Microsoft Magyarország által harmadszor meghirdetett Futureproof Organizations kategória fődíját az ország legjobb HR-megoldásait felvonultató HR Best versenyen. Az Erste Banknál a HR-folyamatok, a Get Work Trend – DokiLab esetében a munkavállalói egészségügy digitalizálásának innovatív megoldásait díjazták. 

2022. március 16. 19:50

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Utazási konferencia az Angyalok városában

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

E hét végéig még kedvezményes áron lehet hozzájutni a közelgő XX. E-kereskedelmi konferencia belépőjegyeihez, amelynek helyszíne az esztergomi Grand Hotel, időpontja pedig 2024. június 6-7.

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

Az IKEA Magyarország elindította az IKEA Kreativ elnevezésű új eszközt, amely a legmodernebb technológiát használja a lakberendezési tervezéshez. Az eszköz minden vásárló számára elérhető mobilalkalmazásban és az IKEA.hu weboldalon. Az IKEA Kreativ rendkívül egyszerűen használható, és arra ösztönzi a vásárlókat, hogy használják ki kreativitásukat. Valósághű interaktív terveken keresztül mutatja meg, hogyan fognak kinézni az egyes bútorok az otthoni környezetben.

2024. május 15. 17:52