HTC M8 kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: HTC M8

HTC One M8s: hangzásra és képalkotásra kihegyezve

Az új HTC One M8s fém készülékházban, lekerekített ívekkel és ragyogó, 5”-es full HD kijelzővel érkezik. Utóbbit Corning Gorilla Glass teszi ellenállóbbá az ütésekkel, karcokkal szemben.

Kulcsszavak: HTC M8 HTC okostelefon
2015. április 9. 12:19

A Telenornál is kapható a HTC One M8

A Telenor kínálatában is elérhető a fém külsővel és bitangerős belsővel megáldott HTC One M8 csúcsmobil. Kártyás csomagban 187 990 forintot kell kicsengetni érte, de All-in XL csomaggal és két év hűséggel már 49 990 forintért megvásárolható.

2014. május 19. 15:32

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

A Continental technológiai vállalat a 2024-es Consumer Electronics Show-n mutatta be új kijelzőjét, az úgynevezett Crystal Center Display-t. A prémium kategóriás járművekbe gyártott terméket egy elegáns, keret nélküli, félig átlátszó kristályba ágyazták, mely megjelenésével teljesen új lehetőségeket nyújt a minimalista luxus integrálására. 

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

A csevegőprogramok térhódításának folyamatát vizsgálta a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) legfrissebb kutatása. A hagyományos telekommunikációs eszközök folyamatos visszaszorulása évről évre megfigyelhető, és mára eljutottunk oda, hogy a „– Holnap hívlak. – Melyiken?” –párbeszéd már nem a vezetékes vagy mobiltelefonra vonatkozik, hanem valamelyik csevegőfelületre vagy alkalmazásra.

2024. április 2. 13:14