HTC One kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: HTC One

Megérkezett a HTC One A9s

A HTC Corporation bejelentette új készülékét, amely a díjnyertes HTC One család legfiatalabb tagja. A HTC One A9s-t a gyártóra jellemző precíz kialakítás, és számos, a használatot könnyítő funkció jellemez.

2016. szeptember 2. 09:54

Megérkezett a HTC One A9s

A HTC Corporation bejelentette új készülékét, amely a díjnyertes HTC One család legfiatalabb tagja. A HTC One A9s-t a gyártóra jellemző precíz kialakítás, és számos, a használatot könnyítő funkció jellemez.

2016. szeptember 2. 09:04

Megérkezett a HTC One család új tagja, a HTC One A9

A HTC bemutatta a One család új tagját, a HTC One A9-et. A mobil különleges készülékházzal és a Google legfrissebb Android rendszerével, az Android 6.0 Marshmallow-val érkezik.

2015. október 21. 14:20

Itt az új dupla kamerás HTC One (M8)

A HTC bejelentette az új HTC One (M8) készüléket, ezzel együtt az új HTC Sense 6-ról is lerántotta a leplet. A kezdetben grafitszürke (gunmetal gray) színben elérhető készülék magas minőségű, unibody készülékházban érkezik, a Smart Sensor Hub segítségével automatikusan alkalmazkodik a felhasználói szokásokhoz, a Motion Launch pedig egyszerűbbé teszi a mindennapos funkciók használatát.

2014. március 26. 09:26

A HTC One megérkezett a Telenorhoz

Május 24-től kapható a Telenornál a HTC One, amely akár már 0 forintért megvásárolható a társaság tavaszi akciója keretében. A továbbfejlesztett hangszóróknak, a tűéles képeket készítő UltraPixel kameratechnológiának és a kezdőlapon egyénileg szerkeszthető hírfolyamnak köszönhetően az egyik legtöbb újdonsággal rendelkező okostelefon.

2013. május 23. 14:54

HTC One – számos újdonsággal a Vodafone kínálatában

A HTC One a Vodafone kínálatában három újdonsággal kápráztatja el a vásárlókat. A HTC BlinkFeed folyamatosan hírekkel frissülő kezdőképernyőt, a Zoe a fényképezés újragondolását, míg a HTC BoomSound minden eddiginél jobb hangzásvilágot hoz magával.

Kulcsszavak: HTC One Vodafone újdonság
2013. május 15. 10:45

A One meghozza a sikert a HTC-nek

Bár az első negyedéves eredmények nem kecsegtettek sok jóval a HTC háza táján, a One népszerűségére alapozva sokan bíztak a felemelkedésben. Úgy tűnik, a készülék valóban meghozta a sikert a HTC-nek.

2013. május 8. 11:05

A mérnökök javítható telefonokat szeretnének

Napjainkban az angolul 3 zöld jelszóként aposztrofált csökkentés, újrahasznosítás és újrafelhasználás (reduce, reuse, recycle) mellett még egy „R” a képbe került, vagyis a repair, javíthatóság.

2013. április 23. 14:25

A HTC negatív rekordja

Az eddigi legkisebb profittal zárta az első negyedévet a HTC. Tavaly ilyenkor mérföldekkel jobban állt a vállalat szénája. 

Kulcsszavak: HTC HTC One nyereség
2013. április 8. 12:46

Testközelben a HTC One

Tegnap volt szerencsénk élőben is megcsodálni a HTC One-t, és azt kell, hogy mondjam, nem okozott csalódást. Nemsokára pedig a magyar piacra is megérkezik, hogy versengjen a felhasználók kegyeiért.

2013. március 6. 10:58

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

A Continental technológiai vállalat a 2024-es Consumer Electronics Show-n mutatta be új kijelzőjét, az úgynevezett Crystal Center Display-t. A prémium kategóriás járművekbe gyártott terméket egy elegáns, keret nélküli, félig átlátszó kristályba ágyazták, mely megjelenésével teljesen új lehetőségeket nyújt a minimalista luxus integrálására. 

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

A csevegőprogramok térhódításának folyamatát vizsgálta a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) legfrissebb kutatása. A hagyományos telekommunikációs eszközök folyamatos visszaszorulása évről évre megfigyelhető, és mára eljutottunk oda, hogy a „– Holnap hívlak. – Melyiken?” –párbeszéd már nem a vezetékes vagy mobiltelefonra vonatkozik, hanem valamelyik csevegőfelületre vagy alkalmazásra.

2024. április 2. 13:14