ISE 2024 kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: ISE 2024

Az LG innovatív megoldásaival könnyen digitalizálható bármilyen üzleti, oktatási vagy kereskedelmi tér

Az LG Electronics (LG) Barcelonában, a 2024-es Integrated Systems Europe (ISE) kiállításon mutatta be legújabb digitális kereskedelmi kijelzőmegoldásait január 30. és február 2. között. A kiskereskedelmi, vállalati, oktatási és vendéglátóipari igényekre szabott kijelzőmegoldások új, átfogó kínálatában micro LED, All-in-One LED és átlátszó OLED képernyők, valamint felhőplatformok is szerepelnek.

2024. február 2. 14:41

Az LG az idei ISE-n mutatja be üzleti felhőplatformját

Az LG Electronics az idei Integrated Systems Europe (ISE) kiállításon mutatja be innovatív felhőplatformját, az LG Business Cloudot. A kényelmesen használható új platform lehetővé teszi az üzleti partnerek számára, hogy válogassanak, böngésszenek az LG digitális kijelzőit kezelő felhő alapú megoldások között, előfizessenek rájuk, illetve távolról irányítsák azokat. Az LG Business Cloud kompatibilis a dél-koreai vállalat számos digitáliskijelző-termékcsaládjával, köztük a microLED készülékekkel, a kereskedelmi célú televíziókkal, valamint az átlátszó OLED és LED képernyőkkel.*

2024. január 28. 13:48

Fedezze fel a kijelzőtechnológia jövőjét a Philips Monitors termékeivel az ISE 2024 kiállításon

Az MMD, vezető technológiai vállalat és a Philips Monitors márka licencpartnere, örömmel jelenti be, hogy a PPDS – Philips Professional Displays márkával együtt részt vesz az ISE 2024 vásáron – a pro AV és rendszerintegrációs ágazat vezető kiállításán, amely 2024. január 30. és február 2. között újra Barcelonában kerül megrendezésre.

2024. január 25. 18:59

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Utazási konferencia az Angyalok városában

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

E hét végéig még kedvezményes áron lehet hozzájutni a közelgő XX. E-kereskedelmi konferencia belépőjegyeihez, amelynek helyszíne az esztergomi Grand Hotel, időpontja pedig 2024. június 6-7.

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

Az IKEA Magyarország elindította az IKEA Kreativ elnevezésű új eszközt, amely a legmodernebb technológiát használja a lakberendezési tervezéshez. Az eszköz minden vásárló számára elérhető mobilalkalmazásban és az IKEA.hu weboldalon. Az IKEA Kreativ rendkívül egyszerűen használható, és arra ösztönzi a vásárlókat, hogy használják ki kreativitásukat. Valósághű interaktív terveken keresztül mutatja meg, hogyan fognak kinézni az egyes bútorok az otthoni környezetben.

2024. május 15. 17:52