Xperia Z2 kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: Xperia Z2

Ingyenes zenei csemegét kínál a Sony a Xperia Z2 vásárlóknak

Az Epic Records kiadóval és a Michael Jackson Hagyatéki Alapítvánnyal történt közös megállapodásnak köszönhetően egy igazi zenei csemegével szolgál a Sony az Xperia Z2 okostelefon vásárlóinak. A mai naptól ugyanis ingyenesen elérhetővé válik a pop királyának, új eddig még nem hallott dalait tartalmazó XSCAPE című albuma.

2014. május 15. 10:36

Extrákkal jön hazánkba az Xperia Z2 és Z2 Tablet

Már a hazai rajongóknak sem kell sokat várnia a Sony új prémium modelljeire, hiszen az Xperia Z2 csúcsmobil és az Xperia Z2 Tablet is elérhető lesz májustól Magyarországon. Mindkét modellt feldobják Szegedi Kata egyedi tokjai, sőt az okostelefonhoz ajándék Michael Jackson albumot kapnak a vásárlók.

2014. április 16. 16:40

Sony Xperia Z2 – szembetűnő fejlődés

A japán gyártó az MWC 2014 első napján mutatta be új Xperia modelljeit, melyek között az Xperia Z1 csúcsmobil utódja, a Z2 is feltűnt. Az 5,2 hüvelykes, Full HD felbontású TRILUMINOS kijelzővel megáldott okostelefon ultramodern hardverrel és remek képalkotási képességekkel is büszkélkedhet, így biztosan megállja a helyét az idei nagyágyúk között.

Kulcsszavak: MWC 2014 Sony Xperia Z2
2014. február 25. 11:28

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Utazási konferencia az Angyalok városában

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

E hét végéig még kedvezményes áron lehet hozzájutni a közelgő XX. E-kereskedelmi konferencia belépőjegyeihez, amelynek helyszíne az esztergomi Grand Hotel, időpontja pedig 2024. június 6-7.

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

Az IKEA Magyarország elindította az IKEA Kreativ elnevezésű új eszközt, amely a legmodernebb technológiát használja a lakberendezési tervezéshez. Az eszköz minden vásárló számára elérhető mobilalkalmazásban és az IKEA.hu weboldalon. Az IKEA Kreativ rendkívül egyszerűen használható, és arra ösztönzi a vásárlókat, hogy használják ki kreativitásukat. Valósághű interaktív terveken keresztül mutatja meg, hogyan fognak kinézni az egyes bútorok az otthoni környezetben.

2024. május 15. 17:52