Lecserélik az Intel inside logót

Genda Csongor Zoltán, 2005. december 28. 20:58
Az indiai Economic Times magazin hírei szerint az Intel csipóriás "Intel inside" logójának megváltoztatására készül, és állítólag már január első hetében bemutatják az új márkajelzést.
Az "Intel inside" logót a vállalat 1991-ben vezette be, amely azóta az egyik legismertebb márkajelzéssé vált. Az Economic Times úgy véli, hogy a vállalat vezérigazgatója, Paul Otellini valószínűleg a 2006. év elején Las Vegasban megrendezésre kerülő CES (Consumer Electronic Show) szórakoztatóelektronikai show-n készül bejelenteni az új logó bevezetését.

A csipóriásnak azonban nem ez lenne az egyetlen újítása, mivel a napokban derült fény arra, hogy a Pentium M névtől is megválnak, és a noteszgépekbe való kétmagos lapkákat Duo, az egymagos processzorokat Solo néven fogják forgalmazni jövő év januárjától, később pedig az asztali számítógépek CPU-it is átnevezik. A spekulációk szerint azonban nem arról van szó, hogy teljesen megválna a csipgyártó az Intel inside márkajelzéstől, hanem az új termékeik számára fejlesztenek ki új logókat.
Kulcsszavak: Intel

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14