www.forma1.net

2001. január 24. 12:34
Az Eco.Net Hungary Kft. és a Tivi’sExtreme, Magyarország egyik Forma-1-gyel foglalkozó website-üzemeltetője közös fejlesztése eredményeként megszületett az első magyar nyelvű, a Forma-1 minden területéről átfogó adatokat tartalmazó weboldala.
A www.forma1.net weboldalon minden információ megtalálható, nemcsak az idei évadról, hanem az elmúlt két évről is. A folyamatosan frissített hírek mellett az archívumban egészen 1999 januárjáig visszamenőleg találhatók meg a Forma-1-gyel kapcsolatos események, fotók és egyéb anyagok.

Az oldalon részletes statisztikák találhatók az időmérő edzések eredményeitől kezdve a pole-pozíciókon át egészen a futamgyőzelmekig. A versenynaptár menüpontja alatt tekinthető meg az évad összes eredménye pályákra lebontva, ahonnan az érdeklődő kedve szerint mehet át bármelyik másik aloldalra, ahol további érdekességeket és tényeket tudhat meg a versenyzőkről és csapataikról.

Az oldalakon megtalálhatóak a debütálásról, az első sikerekről szóló adatok. A tények mellett a pilótákról és versenyautóikról készült képek is megtekinthetők. A pályacsúcsok mellett további érdekességek olvashatók az adott nagydíj versenytávjáról, a táv megtételéhez szükséges körök számáról, a kilométerekről és nem utolsósorban egy nagyítható rajz is látható a pályáról.

A pilóták és a csapatok pontversenyének állása is megtekinthető a pontverseny menüpont alatt. A weboldal szerkezete lehetővé teszi, hogy az olvasó akár innen is közvetlenül át tudjon lépni a pilóták vagy a csapatok oldalaira, és onnan tovább bármelyik oldalra anélkül, hogy a főmenübe vissza kelljen mennie.

A chat és a fórum oldalaira bárki beléphet, aki beszélgetni szeretne a Forma-1-ről vagy csak üzenetet hagyna. Az oldalról további webhelyekre van mód átbarangolni a linkgyűjtemény segítségével.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55