A Prím jelzi a tartalom változásait

Új szolgáltatások a Prímnél

2000. augusztus 17. 11:52
Egy sor olyan szolgáltatással bővült a Prím Online, amelyek a Prim Online és a Prímposta változásainak nyomon-követését könnyítik meg.
Ha valaki csak bizonyos témákról, cégekről szóló hírek érdekelnek, a prim.hu főoldaláról kiindulva megrendelheti a "Prím riasztás" szolgáltatást, amely egy e-mailt (megfelelő levélcím esetén SMS-t) küld abban a pillanatban, amikor az előre felsorolt kulcsszavak valamelyike előfordul egy felkerülő hírben. A szolgáltatás segítségével akár folyamatos sajtófigyelés is végezhető, hiszen bármely témakörben is keresgélünk, a megfelelő kulcsszavak alapján folyamatosan kapjuk a jelzést az adott cégről, témáról szóló cikkek megjelenéséről.

Magyarországon jelenleg még egyedülálló új szolgáltatás a Prím-AvantGo, amelynek lényege, hogy az adott időpillanatban meglévő online állapot letölthető mondjuk egy Palm Pilot tenyér-számítógépbe, s utána akár a tömegközlekedési eszközökön utazva elolvashatjuk a híreket, információkat. A Prím licencszerződést kötött az AvantGoval, s ennek eredményeképp egy menüsorból, amelyben a Prím "társai" a New York Times vagy a CNet, áttölthetők a híroldalak bármilyen mobil eszközbe, vagyis az információ hordozhatóvá válik.

Talán még a híreknél is fontosabb, hogy új leveleink érkezéséről időben értesüljünk. Éppen ennek érdekében figyelmeztető funkcióval gazdagodott a Prím sokoldalú freemail-rendszere, a Prímposta is. Az ingyenes levelezőrendszerek közül elsőként a Prímposta vezeti be azt, hogy a felhasználó akár szövegszerkesztés, táblázatkezelés vagy böngészés közben is értesülhet arról, hogy levele érkezett. Ehhez nem kell állandóan újra-meg újra frissíteni a beérkezett levelek oldalt, elegendő az online kapcsolat, és a Prímposta aktiválása, utána bármilyen egyéb taszkon is dolgozik a felhasználó, a közben bepottyanó levélre a Windows alsó "startsorában" megjelenő kis ikon figyelmezteti.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50