CA: új generációs integrált hálózat- és webfelügyelet

Kovács Attila, 2000. augusztus 21. 12:17
NetworkIT és MasterIT nevű hálózat-, illetve webfelügyeleti programtermékek állnak az augusztus 24-én a fővárosban megrendezendő Computer Associates (CA) szakmai szeminárium középpontjában.
Az „Open Your View for a New Generation” című rendezvény célja, hogy bemutassa, hogyan teremthető megbízható háttér a felhasználó e-business alkalmazásainak a CA termékei révén, illetve hogyan optimalizálhatja az ügyfél meglévő hálózati és szerverinfrastruktúráját a CA rendszerfelügyeleti megoldásainak a segítségével. A félnapos szakmai eseményen, amelyre több mint száz meghívott szakembert várnak, a Cisco Systems hálózat-, szerver- és webfelügyeleti jövőbeli technológiáinak az ismertetésére is sor kerül.

A CA NetworkIT és MasterIT termékeinek főbb szolgáltatásai, amelyek ismertetésére nálunk most először kerül sor: modern hálózati infrastruktúrák széles körű támogatása; informatikai eszközök vállalati szintű, teljes felügyelete; hálózatfelügyelet ún. neuron-network technológiával; e-business rendszerek maximális rendelkezésre állási szintjének biztosítása; forgalomanalízisen alapuló webhely-teljesítmény optimalizálás.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50