Novell DirXML - az integráló erő

2000. szeptember 6. 19:52
A NDS eDirectory képességeit kibővítő DirXML-lel első alkalommal integrálhatók az üzleti folyamatok és a meglévő alkalmazások az egész vállalatra kiterjedően.
Azáltal, hogy a legmodernebb címtártechnológiákat az e-business közös nyelvén, az XML-en keresztül egyesíti, a DirXML biztonságos, többplatformos adatcserét tesz lehetővé az interneten, az intraneteken és az extraneteken keresztül. Használatával az üzleti alkalmazások korábban páratlan felügyelete valósítható meg. A hálózat összes címtárának központi szabályozása révén nagymértékben csökkenthetők a hálózatfelügyelet költségei és személyre szabhatók az e-business kapcsolatok az ügyfelek és vásárlók felé, létrehozva egy egységes, globális hálózatot - az Egyetlen Hálózatot.

A DirXML-lel a hálózatok még "intelligensebben" működhetnek azáltal, hogy a különböző üzleti megoldások egyaránt kihasználhatják a címtáralapú számítástechnika felügyeleti és biztonsági előnyeit. A DirXML az első olyan megoldás, amely lehetővé teszi az üzleti folyamatok automatizálását és centralizálását, ezáltal a meglévő hálózati alkalmazások integrációját az ügyfelek és a partnerek rendszereivel, anélkül, hogy speciális programozásra vagy az alkalmazások módosítására lenne szükség. Szintén egyedi jellemzőként biztosítja, hogy egy cég leglényegesebb adatai automatikusan eljussanak az azokat igénylő alkalmazásokhoz, akkor, és abban a formában, amelyben igénylik. A DirXML megoldások vadonatúj fajtáinak kialakítását teszi lehetővé, többek között például a munkaerő-szervezés, valamint a partner- és ügyféltranzakciók terén, illetve megoldható az alkalmazottak univerzális hozzáférése minden információhoz és alkalmazáshoz, amelyre szükségük van.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Utazási konferencia az Angyalok városában

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59