A Novell NetWare új generációja

2000. szeptember 6. 19:56
A hálózati szolgáltatásplatform új generációját képviselő Novell NetWare 6 a heterogén vállalati hálózatokat integrálja a kialakulóban lévő "Egyetlen Hálózattal".
A NetWare következő verziója számos új hálózati tárolóeszköz-felügyeleti funkcióval bővül, amelyek webes megoldásokká integrálják a fájl-, üzenettovábbítási, adatbázis- és címtárszolgáltatásokat. A rendszerszoftver képes ezenfelül kiszolgálni max. 32 szerverből álló hibatűrő clustereket, így optimális platform a Hálózati Szolgáltatás szoftverek üzemeltetéséhez.

A Novell a NetWare háromféle konfigurációját fogja kínálni a jövőben, hogy megkönnyítse a Hálózati Szolgáltatások alkalmazását a nagy adatközpontok, a közepes méretű cégek és a kisebb szervezetek számára. Mindháromnak része lesz az NDS eDirectory, az iparág vezető többplatformos címtára, amely személyazonosság- és erőforrás-felügyeleti szolgáltatásokat biztosít az Egyetlen Hálózati megoldások számára. A NetWare 6 képes a hálózati szolgáltatásokat nagy adatközpontokból központilag szolgáltatni, és olyan új funkciókkal bővül, amelyek még hatékonyabbá és értékesebbé teszik a terméket többrendszeres környezetekben, legyen szó bármekkora szervezetekről is. Mindemellett a NetWare 5.1 és a Novell Kisvállalati Csomag továbbra is a vásárlók rendelkezésére fog állni.

A NetWare 6 további kulcsfontosságú új funkciói:

Maximum 32 szerver clusterbe szervezése a folyamatos rendelkezésre állás, az éjjel-nappali hozzáférés biztosítása érdekében.

Szimmetrikus többfeladatos (SMP) képességek: akár 32 processzor teljesítménye is kihasználható az e-business eredményezte exponenciális növekedés hatékony kezelése érdekében.

Teljes funkciókészletű Novell Storage Services (NSS) tárolórendszer, amely a legextrább tárolási igényeknek is megfelel: kötetek és könyvtárak milliárdjait képes kiszolgálni, a köteteken pedig ismét csak fájlok milliárdjai tárolhatók, egyenként akár 8 terabájtosak. Az NSS képes kihasználni a szerverben lévő összes processzort.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36