Információtechnológiai és tanácsadási üzletág a HUMANsoft-nál

2000. szeptember 14. 07:29
Az eddig elsősorban a Dell számítógépek forgalmazásáról ismert és az év első 7 hónapjában már több mint 2 milliárd forint forgalmat elért HUMANsoft Kft. beindította információtechnológia és tanácsadás üzletágát.
A cég az utóbbi években jelentősen növelte szolgáltatásainak választékát. A komoly sikereket elért szoftverüzletág (elsősorban a Scala vállalatirányítási szoftver révén) és a rendszerintegráció mellett gyorsan fejlődő terület a május óta kínált teljes körű szervezetmenezsdment szolgáltatás.

A most megalakított információtechnológia és tanácsadás üzletág gerincét az a 8 fős csapat adja, amely az Ernst & Young Kft. - a napokban a Procont Kft. számára értékesített - vezetési tanácsadásának IT csoportjából igazolt át a HUMANsofthoz. Ismert referencia munkájuk a Külügyminisztérium schengeni követelményeknek is megfelelő Konzuli Információs Rendszere.

Az új üzletág, amelynek vezetője Fehér András, elsősorban az e-business, az adatbányászat, a teljes körű vállalati megoldások és az ügyfélszolgálati rendszerek megvalósításával fog foglalkozni.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36