ICON és a többiek: e-világi gondolatok az e-kereskedelemről

Kovács Attila, 2000. szeptember 14. 12:20
Szeptember 14-én mintegy száz résztvevővel rendezett szakmai szemináriumot a teljes körű elektronikus kereskedelmi megoldásokról Budapesten az ICON Kft.
Az "e-világi gondolatok" címmel megtartott félnapos rendezvény előadásaiban a KFKI Számítástechnikai Csoport három cége - ICON,ISYS, KFKI Számítástechnikai RT./PAI - saját látásmódjában mutatta be az e-kereskedelem világának horizontális metszetét, leginkább olyan problémákra koncentrálva, amelyekkel az "e-világba" belépő cégek szembesülnek.

A megnyitó előadásban Szlankó János, a KFKI Számítástechnikai Rt. elnöke a csoport cégeinél széles körben bevezetett új technológiákról, piacvezető eszközökről szólt, majd az ICON részéről hangzottak el előadások az e-commerce hátterében lévő internet technológiáról, illetve az internet kapcsolat és a biztonság összefüggéseiről. Az ISYS képviselője azt fejtegette, hogyan változnak meg a vállalati üzleti folyamatok az e-business hatására. A PAI előadója az internetes fizetési megoldásokat hasonlította össze, kiemelve a fizetési folyamat szereposztási, kockázati és megoldási alternatíva kérdéseit. Az ezt követő befejező előadásban az e-kereskedelem stratégiai szerepét hangsúlyozta az előadó.

Kulcsszavak: KFKI-Isys KFKI Icon e-commerce

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36