Kisvállalkozásoknak szánt Netscape Netbusiness

Kiss Ádám Zoltán Kiss Ádám Zoltán, 2000. szeptember 14. 21:08
Az America Online több figyelmet fordít a jelenleg nem megfelelően kiszolgált, de gyorsan növekvő kisvállalkozásokra. Az internetóriás Netscape Netbusiness néven új szolgáltatást mutatott be, melynek célja, hogy segítse a kisvállalkozói szektort kereskedelmi oldalainak kiépítésében, miáltal több partnerhez és nagyobb vevőkörhöz juthatnak.
Az újdonság tartalmazza a Netscape Instant Messenger üzleti változatát, ami lehetővé teszi bizonyos források desktopon való állandó megjelenítését. A szolgáltatás iparágakra lebontott hírszolgálatot, piackutatási eredményeket, szakértői véleményeket és közösségi információs segédeszközöket is kínál. A Shop Direct központ kedvező árú irodai termékeket, felszereléseket és szolgáltatásokat tesz elérhetővé. A My Life rész segít a felhasználónak kihasználni saját idejét, figyelembe véve a szoros időbeosztást, a család és a munka egyensúlyát.

Az America Online felmérése szerint Amerikában 28 millió kisvállalkozás van, a kategória alatt a legfeljebb tíz alkalmazottat foglalkoztató cégek értendőek. Ezek a vállalkozások adják az amerikai gazdaság összes eladásainak 47 százalékát, s a ZDNet szerint várhatóan 2002-re 85 százalékuk fog részbeni, vagy mindenre kiterjedő üzleti tevékenységet folytatni az interneten.

Kulcsszavak: AOL Netscape e-commerce

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36