Minor Rt.: (boros)pincétől a padlásig

Fekete Gizella, 2000. szeptember 18. 13:16
Székház- és borospince-avató sajtóértekezletén félélves eredményekről és új stratégiai partnerkapcsolatokról számolt be a Minor Rt.
A korábbi Videoton, majd a VT-Soft, később a Bull Magyarország működésének helyszínéül szolgáló épület ma már a Minor tulajdona, melynek alagsorában berendezett borospincéjében kizárólag a hazai borvidékek termékeinek színe-javából válogathatnak - többnyire a szakmai rendezvények befejező mozzanataként - az odalátogatók.

Az elsősorban rendszerintegrátorként számon tartott cég az első fél évben a tavalyinál 30 százalékkal magasabb bevételi terve időarányos részének 40 százalékát, azaz 1,8 milliárd forintos bevételt produkált, s a második fél évre szóló eddigi megrendelésein túl új stratégiai szövetségekkel is igyekszik a várt eredményt biztosítani. Az előző év időarányos teljesítéseit nézve elsősorban a kormányzati és az ipari szektorban - előzőben 400, az utóbbiban mintegy 260 százalékos bevételnövekedést produkálva - értek el kiemelkedő eredményeket, ezen belül pedig jelentősen növekedtek a hozzáadott értékből származó bevételeik.

A közelmúltban viszonteladói szerződést kötöttek a Lucent Technologies üzleti kommunikációval foglalkozó üzletága leválasztásával létrejött új cége, az e-business által generált új kommunikációs igények kielégítését megcélzó Avayával, melynek később a CRM-megoldásait is szeretnék rendszerintegrátorként forgalmazni. Partnercégeik száma banktechnikai vonalon is szaporodott. A német márka és az euró gyártása mellett a bankjegyfeldolgozó rendszerek és kártyamegoldások nemzetközi piacán is ismert Giesecke & Devrient nagy teljesítményű bankjegyfeldolgozó rendszerei forgalmazásába kezdtek, ennek első megrendelői az ABN-Amro Bank Rt. és a Gruop 4 Rt.

A CA-val való együttműködésben közelmúltban felállított - a teljes körű adatvédelmet biztosító, a háttértárak közvetlen mentésére és az adattartalom visszaállítására alkalmas ArcServe 2000 CA termék hazai megjelenésével összefüggő - ArcServe 2000 oktatási, demonstrációs és fejlesztési célú kompetencia-központtal, valamint partnereikkel elért további eredményeikkel és saját új fejlesztéseikkel - mint például a titkosítási feladatokkal ”megbízható” kombinált kontaktusos és a nélküli chipkártya - őszi szakmai napjukon ismerkedhetnek meg közelebbről ügyfeleik.

Kulcsszavak: +céginfo székház Minor

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50