Új elnök a SAS Institute élén

2000. szeptember 19. 10:02
Jim Goodnight, a szoftveróriás SAS Institute elnök-vezérigazgatója azonnali hatállyal kinevezte Andre Boisvertet elnökké és COO-vá. Boisvert a SAS-szoftverek fejlesztéséért, eladásáért és támogatásáért felelős vállalati ágazatokat felügyeli majd.
"Az egész vállalat üzletmenetének áttekintése és valamennyi technológiai, illetve üzleti stratégia kezelése most már túl nagy feladat egy ember számára - mondta Goodnight. - Azzal, hogy Andre Boisvert felügyeli a napi tevékenységeket, lehetővé teszi számomra, hogy sokkal inkább a stratégiai szempontokra koncentráljak, amelyek egy globális technológiai cég irányításához szükségesek."

Boisvert, aki továbbra is Goodnight felé tartozik jelentési kötelezettséggel, februárban csatlakozott a SAS-hoz az üzleti fejlesztés és stratégiai befektetésekért felelős alelnökként. A SAS befektetési stratégiájának központosításáért volt felelős, azokra a vállalatokra koncentrálva, amelyek a SAS legfőbb technológiáját egészítik ki. A szoftveriparban szerzett több mint 25 éves tapasztalattal rendelkező Boisvert legutóbb a Microsoft Corporatorationnél dolgozott mint tanácsadó. A felső vezetés tagjaként dolgozott az üzleti fejlesztések és a nemzetközi marketing területén számos szoftvercégnél, többek között az Oracle-nél és a Cognosnál. Boisvert 1976-1989-ig dolgozott az IBM Corporationnek különböző beosztásban, jelenleg olyan cégeknél tagja az igazgatótanácsnak, mint a NovaWeb, a Mayflower Software, a Newtonian, a Virtual Computer Corporation, a SAS iBiomatics LLC és a SAS leányvállalata, a DataFlux.

Kulcsszavak: SAS Institute +céginfo

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14