Új távközlési szolgáltató a hazai piacon: eTel

Kovács Attila, 2000. szeptember 27. 13:16
Sean Melly, az írországi eredetű eTel Csoport vezérigazgatója szeptember 27-én Budapesten sajtótájékoztató keretében jelentette be, hogy leányvállalata, az eTel Magyarország Kft. megkezdte kifejezetten a vállalati szektor számára a távközlési szolgáltatásokat.
A kifejezetten a kelet-közép-európai piacra hosszú távon fokuszáló eTel az első fázisban 10 millió euró értékű, az infrastruktúrára és szakemberekre egyaránt vonatkozó beruházást indít Magyarországon, képviseletén pedig ez év végéig közel 30 főt kíván foglalkoztatni.

Az alternatív szolgáltatóként piacra lépő eTel Kft. igazgatója, Balogh Attila elmondta, máris indul kb. 30 ügyfél számára a zárt csoportos értéknövelt hang- és adatszolgáltatás, várhatóan októberben pedig már internetportfóliót kínál a cég, amely egy többszörös üvegszálas gyűrű telepítését is elkezdi a fővárosban. A Frankfurtban felállított eTel hub 34 Mbps-os hálózati kapcsolatot biztosít. Az erős Lucent-, UUNet-, eWare- és más partnerséggel bíró eTel olyan Magyarországon működő vállalatokat szolgál ki máris, mint az ABN-Amro Bank, GTE Yellow Pages, Millford Brown, Citroen, ACNielsen vagy a Leo Burnett.

Kulcsszavak: távközlés eTel

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Utazási konferencia az Angyalok városában

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59