CovySoft Networks: internetszolgáltatás kisfogyasztóknak is

, 2000. szeptember 29. 20:26
Az eddig főleg programfejlesztéssel foglalkozó CovySoft Networks Kft. megkezdte lakossági és üzleti célú internetszolgáltatását, illetve bejelentette, hogy részvénytársasággá kívánnak alakulni az év végéig - hangzott el ma délelőtt tartott budapesti sajtótájékoztatójukon.
Kovács Zoltán a cég ügyvezetője elmondta: a CovySoft Networks az év végéig részvénytársasággá kíván alakulni. Az ügyvezető az érdeklődőknek elmondta egyelőre nem kívánnak nyilatkozni abban a kérdésben, hogy miként oszlanak meg a tulajdonhányadok a leendő részvénytársaságban. Egyet minden esetre leszögezett a cégvezető: külföldi cégek nincsenek az új tulajdonosok között, sőt a régi menedzsment egyelőre megőrzi a cégben birtokolt 80 százalékos tulajdonát.

Schütz Péter kereskedelmi igazgató a szolgáltatásról elmondta: a CovySoft Networks a szolgáltatás kialakításakor a legmodernebb technikai követelményeknek kívánt megfelelni éppen ezért nagy hangsúlyt fektetett az infrastruktúra kiépítésre.

"A gyors, folyamatos és biztonságos adatforgalomra garancia RIPE és BIX tagságunk, és a nagy sávszélességű telekommunikációs hálózatunk" - tette hozzá a kereskedelmi igazgató.

A CovySoft Networks áraival a magyarországi kis és középvállalkozásokat, illetve a kisfogyasztókat célozza meg. A CovySoft Networks eddig is jó kapcsolatot alakított ki nagyobb megrendelőivel és ezt még magasabb szintre kívánja emelni új szolgáltatások bevezetésével. A CovySoft Networks következő lépésként a jövő év közepéig megkezdi vidéki internetszolgáltatásait, erről tárgyalásokat folytat az illetékes szervekkel.

A sajtótájékoztatón bemutatták a cég által üzemeltetett CoMedia Magazint is melyről Mocsai Norbert média igazgató elmondta: a CoMedia Magazin speciális tartalma révén -CoDeX, ICQ.hu, TvDB- dinamikus nézettség növekedésre számíthat. A CovySoft Networks a CoMedia Magazin látogatottságát a duplájára kívánja az év végéig növelni és ezzel felzárkózni a magyarországi nagy portálok mögé.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36