A Sony hálózati PlayStation 2 terve

Kiss Ádám Zoltán Kiss Ádám Zoltán , 2000. október 6. 21:12
A Sony bejelentette, hogy partnereket keres a PlayStation 2 hálózati változatának kifejlesztéséhez. A cég olyan megoldásokat keres, melyek segítségével a PSX 2 otthoni számítógépként az internethez csatlakoztatható lenne, és egyben egy otthoni digitális hálózat vezérlőjeként is működne.
Ahhoz, hogy egy ilyen otthoni hálózat üzemeljen, szükség van programozócégekre, és hardware-tervezőkre, akik a szükséges hardware és a hozzávaló software részegységeket kifejlesztik. Shinichi Okamoto a Sony Computer Entertainment elnökhelyettese elmondta, a cél az, hogy a PSX 2 legyen a kapu az otthoni rendszerekhez, és az ehhez szükséges megoldásokat vagy maguk keresik meg, vagy felkérnek valakit.

A Sony, a vario notebook-ok és a Wega televíziók gyártója 3 millió PlayStation 2-t adott el Japánban, annak idén márciusi bemutatása óta. A játékgép október 26-án fog az amerikai boltokba kerülni, és november 24-én jelenik meg Európában. A cég 10 millió PSX 2 eladását tervezi a március 31-el befejeződő pénzügyi éve végéig. Az Amerikában piacra kerülő gépek már most képesek DVD filmek és hang CD-k lejátszására, és 3,5 inches merevlemez, valamint egy modem segítségével internetes kapcsolatot is tudnak létesíteni.

Kulcsszavak: Sony játék Playstation 2

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Utazási konferencia az Angyalok városában

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59