Intel: irány Európa

Nyerges Tibor Nyerges Tibor, 2000. október 11. 07:23
Az amerikai cég, a processzorokat gyártó Intel Corp. kedden bejelentette, hogy az internetes média üzletágát Európában is elindítja. Az Intel új szolgáltatását igénybe véve az előfizetők az interneten keresztül bármilyen adatcsomagot nagysebességgel továbbíthatnak, legyen az egy mozifilm, vagy éppen egy élő konferenciabeszélgetés adása.
A cég bejelentette, hogy a szolgáltatást egy angliai központból működtetik majd, és várhatólag novembertől már képesek lesznek kielégíteni azt előfizetők igényeit - írja a Reuters.

Az Intel láthatólag igyekszik több lábra állni, és a központi, processzorgyártó tevékenységén túl más területekre is be kíván törni. Ezt bizonyítja az a tény is, hogy a cég két év alatt 200 millió dollárt invesztált az internetes média üzletágba.

A GuinnessWorldRecords.com és a Fibro Telecom Interactive már jelezte, hogy a szolgáltatásra szeretnének előfizetni. Az Intel streaming hálózata segítségével a cégek élő koncerteket, filmeket, rádióadásokat, és egyéb tartalmakat továbbíthatnak kiváló minőségben.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Utazási konferencia az Angyalok városában

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59