Új arculat a SASnál

Fekete Gizella, 2000. október 12. 19:15
Az SAS felhasználók számára évi rendszerességgel megrendezett idei SAS Klub egyben a multinacionális szoftvercég új arculata bemutatásának fóruma is volt. A már negyedszázada a döntéstámogatáshoz kapcsolódó termékekkel piacon lévő SAS Institute új jelszót, a digitális gazdaság üzleti döntéshozatala jövőjét megtestesítő elektronikus intelligenciát (e-Intelligence) tűzte zászlajára.
"Arculatformáló tevékenységünk több színtéren zajlik - mondta Musza István, a SAS magyarországi igazgatója - de egyetlen téma köré szerveződik, azaz lehetőséget teremtünk a döntéshozók számára, hogy szervezetüket, beszállítóikat és ügyfeleiket is megismerhessék, s a megszerzett tudást stratégiai versenyelőnnyé konvertálják. A cég a piaci átlag közel kétszeresét, azaz évről-évre bevételei 30%-át visszaforgatja fejlesztésbe, így az új gazdaságban folyó piaci versenyben résztvevő cégek döntéshozói is megfelelő termékpalettából válogathatnak, amit többek között az Amazon.com és a Dell SAS e-Intelligence-re alapozott üzleti sikerei is alátámasztanak."

A nemzetközi eredmények mellett a hazai pályán is bizonyít a SAS. A pénzintézetekben, többek között az MKB-nál futó projekteken túl a közszféra számára is meggyőző és látványos eredményt hoz majd a jövő évi népszámláláskor vizsgázó KSH-projekt, amelynek befejeztével webes felületen keresztül a nagyközönség számára is lekérdezhetők lesznek - a KSH által meghatározott módon - a népszámlálás publikus adatai.

Kulcsszavak: SAS Institute +céginfo

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14