Új rovatokkal bővül a Fotexnet.hu tartalomszolgáltatása

, 2000. október 18. 17:39
A Fotexnet Kft. kereskedelmi portáljának médiaszekciója október 18-tól a világsajtó, régiók és vallás rovatokkal bővül.
A media.fotexnet.hu jelenleg 13 rovata naponta több mint 150 hírrel, cikkel, publicisztikával frissül, s ez a szám az idén eléri a 300-at. Egyedülálló, hogy a szolgáltatók hírei témák szerinti csoportosításban is megtekinthetők, így a különböző hírek különböző megközelítésből olvashatók, az újságírók, lapok szemléletmódja összehasonlítható.

Ezt a gyors fejlődést segíti a kereskedelmi portál majdnem 30 tartalomszolgáltató partnere (pl. 168 Óra, Hardware&Software.hu, Magyar Hírlap, Magyar Rádió Krónika, Népszava, Portfólió, Prím Kiadó, ComputerWorld Számítástechnika, Világgazdaság), s közülük kiemelt jelentőségű a Fórum-csoport, mely több témában is szolgáltatja az aktuális híreket, információkat. A közelmúltban a FotexNet.hu és a Fórum-csoport egy stratégiai megállapodást írt alá, amely a két cég hosszú távú együttműködését alapozza meg.

A világsajtó rovat több mint 30 nemzetközi sajtóorgánumot szemléz rendszeresen, többek között a The Daily Telegraphot, a The Washington Timest, a Der Spiegelt, a Le Figarót.

A régiók rovat a megyeszékhelyek lapjainak nagy részétől kínál híreket, információkat (24 Óra, Békés Megyei Hírlap, Nógrád Megyei Hírlap, Heves Megyei Hírlap, Petőfi Népe, Somogyi Hírlap, Tolnai Népújság, Új Dunántúli Napló).

A vallás rovat különböző egyházak (katolikus, Krisna, református, zsidó) életéről, véleményéről, szokásairól, rendezvényeiről, eseményeiről, évfordulóiról próbál minél teljesebb képet adni.

Kulcsszavak: onlineszolg Fotex

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55