Internetes játékáruház

MTI Sajtóadatbank, 2000. október 20. 11:53
Az Eurogameport Európai Internet Játék Kft. október 16-án elindította Magyarország első játékkereskedelemmel, játékpublikálással és szórakoztatással foglalkozó tematikus portálját. A site az első napon 12 000 oldalletöltést regisztrált, a játékosok mintegy 1500 játékot játszottak egymás ellen, többek között a Játék a betűkkel interaktív változatát, Egri János virtuális játékvezetése mellett.
Magyarország első és legnagyobb tematikus játékportálján lehet játszani, venni és eladni játékot, beszélgetni, illetve véleményt mondani, klubokba tömörülni.

A Játékklub a portál egyik központi eleme, többszemélyes játékokkal, melyek bővülése rendszeresen várható. Az internetezők jelenleg a következő játékokkal küzdhetnek egymás ellen: amőba, sakk, malom, pente, tank, reversi és darts.

A kvízjáték kategória első játéka Egri János televíziós vetélkedőjének, a Játék a betűkkel című műsornak az internetes, interaktív változata. A játékban két játékos küzdhet egymás ellen, Egri János virtuális játékvezetése mellett.

A Játékbolt on-line játékáruház, amelyben 2000 végére az összes Magyarországon kapható játék megvásárolható lesz. A cég Budapesten 48 órán belül vállalja a házhoz szállítást, vidékre 24 órán belül adja postára a megrendelt árut.

A honlap látogatója nem csak új játékokat vásárolhat, hanem árverésen eladhatja a saját megunt, vagy megveheti mások fölöslegessé vált játékait is a Játékpiac rovatban, mely tulajdonképpen egy aukciós alsite.

A site további rovatai többek között a Játékmagazin és a Játékfórum is a honlapon. Ezekben a rovatokban információk, szórakoztató anyagok sokasága található.

Az Eurogameport Kft. on-line játékfejlesztésre, internetes játékkereskedelemre szakosodott vállalkozás, mely a teljes kelet-közép-európai régióban indít játékportálokat és B2B játékkereskedéseket.

A Eurogameport Kft. legnagyobb befektetője az angol IBCnet group magyarországi leányvállalata, az IBCnet Magyarország Kft., amely komplex informatikai fejlesztésekkel, kulcsrakész rendszerekkel és e-commerce megoldások szállításával foglalkozik.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55