Cisco Expo 2000: november 21-22-én a Hotel Intercontinentalban

, 2000. november 5. 21:21
Hálózati technológiákkal foglalkozó, vagy ezek iránt érdeklődő informatikai szakemberek, üzletemberek érdeklődésére tarthat számot a Cisco Expo 2000 két napos budapesti hálózati konferencia és kiállítás.
A Cisco Systems vezető szakembereinek technikai és üzleti előadásai egyebek között a következő témákba nyújtanak majd betekintést: IP telefónia, valamint IP-GSM integráció, LAN- és DSL tervezés, intelligens ügyfélkapcsolati megoldások, drótnélküli hálózatok, AVVID technológia (integrált adat-, hang-, és videó-kommunkáció), tartalomszolgáltatáshoz igazodó hálózati megoldások.

A rendezvényen például a Synergon jóvoltából szó esik a legkülönfélébb hálózati szolgáltatásokról; a Sun Microsystems munkatársa az elektronikus üzleti weboldalak tervezéséről és létrehozásáról fog szólni, valamint bemutatja a jövő informatikai központját, az Internet Datacentert. Az Oracle képviselője a webportálról, mint az e-kereskedelem nulladik kilométerkövéről, a Matávnet szakembere pedig arról fog beszélni, hogy mit rejteget az "Internet a marketingen túl" fogalom. Az LNX hálózatmenedzsment megoldásokkal ismerteti meg a hallgatóságot, míg az EMC bemutatja a vállalti szintű adattároló hálózat előnyeit. A Motorola a GPRS, az AT&T pedig a VPN (virtuális magánhálózatok) technológiát hozza közelebb a résztvevőkhöz, míg a Compaq előadója rávilágít a terhelésmegosztás jelentőségére. A szakmai panelbeszélgetések az internet gazdaság jövőjét, a hazai hálózati szakember utánpótlást, valamint a hazai elektronikus kereskedelem jövőjét boncolgatják. További információ a konferenciáról a következő webcímen: www.ciscoexpo.cisco.hu

Kulcsszavak: Cisco hálózat konferencia

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50