A Lufthansa netes szolgáltatásának fejlesztése

FeriMesz , 2000. november 9. 00:16
A német Lufthansa internetes szolgálatának kifejlesztését tervezi, és kapcsolatot kíván teremteni a hálózaton keresztül más légitársaságokkal és szolgáltatókkal is.
"A konszern az új médiát is fel kívánja használni az ügyfelek informálására, és arra törekszik, hogy a legnagyobb hatáskörű közlekedési szolgálattá váljon" - nyilatkozta Jürgen Weber, a Lufthansa e-commerce-vezetője szerdán Frankfurtban.

Új üzleti lehetőségeket használnak majd ki, csökkentik a terjesztési költségeket, hatékonyabban elégítik majd az ügyfelek egyéni igényeit. Hamarosan nemcsak a járatok információit hívhatják majd le mobiltelefonjukkal, hanem be is jelentkezhetnek. 2-3 éven belül szabvánnyá válik a Lufthansánál, hogy a gépeken minden utas internetezhessen - mondta Weber. "Egy tízórás repülőutat szívesen kihasználnának utasaink, hogy bankügyeiket vagy elektronikus leveleiket intézzék."

Weber elmondása szerint a Lufthansa március óta működő eCommerce nevű leányvállalata dolgozik az online-fejlesztésen, a partnerekkel (T-Online, Amazon) folytatott tárgyalásokon. Az E-Commerce-fórumon a turizmus és az internetes szakma specialistái új üzleti modellek létrehozásán dolgoznak, ezt a világháló használata teszi lehetővé.

Kulcsszavak: onlineszolg Lufthansa

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Utazási konferencia az Angyalok városában

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59