B2U konferencia Debrecenben

, 2000. november 11. 10:56
B2U, azaz Business to University konferenciát rendez november 22-23-án Debrecenben az e-World Egyesület nonprofit diákszervezet.
Az e-World Egyesület nonprofit diákszervezetet a Debreceni Egyetem közgazdász- és programtervező hallgatói alapították; céljuk segítséget nyújtani a mai fiataloknak az információs társadalom fejlődésének követésében, „mivel ezen a téren a XXI. század hatalmas kihívást támaszt a hallgatókkal szemben”. Ezt a célt szolgálja internetes honlapjuk is, mely nagy tömegű és rendszerezett információt kíván nyújtani az elektronikus kereskedelem, az internet jogi problémái, az elektronikus üzletvitel, egyszóval az új gazdaság felmerülő kérdéseire. Ezen belül lehetőséget biztosítanak különféle szervezeteknek (cégeknek, egyesületeknek), hogy a téma iránt az érdeklődőknek információt nyújtsanak.

A többek között a GKI, az SAP, a Carnation Internet Colsulting, a KFKI-Isys vagy az IBM Magyarország munkatársai által tartott, főként az elektronikus kereskedelemmel foglalkozó konferencián való részvételhez előzetes regisztráció szükséges, melyet az info@e-world.hu e-mail címen tehetnek meg az érdeklődők.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50