Új megoldások sorozatban

OKI C7000

, 2000. november 12. 00:51
Ma már nem meglepő, ha egy színes printer szabad szemmel tökéletesnek látszó nyomatokat készít, arra azonban még a szakemberek is odafigyelnek, ha a hibátlan produkcióhoz átlagon felüli gyorsaság, kivételesen nagy teljesítmény, megbízhatóság, költséghatékonyság és a LED-nyomtatóműre érvényes örökgarancia társul.
Az OKI Systems Magyarország Kft. által november 2-án bemutatott C7000-es nyomtatócsalád számos tekintetben egyedülálló paramétereket mondhat magáénak, köszönhetően a most először alkalmazott új megoldásoknak. A C7000-es sorozat négy modelljében a papír egyenes vonalú mozgást végez, ami a nyomtatás során többszörös előnyt jelent, például különleges nyomtatási pontosságot tesz lehetővé 1200 dpi felbontásig, a most először alkalmazott különleges motor pedig háromszoros nyomtatási sebességet biztosít.

Az OKI egyutas, digitális LED-technológiáját alkalmazó sorozat tagjai számos más előnyt is kínálnak: a printerek kevesebb karbantartást igényelnek, az alacsony ózonkibocsátás mellett más környezetbarát megoldások is jellemzik, a LED alacsony energiafelhasználása következtében (a pihenőidőkben takarék áramfelvételre váltva) fokozottan gazdaságos üzemet biztosít. A nagy teljesítményű processzorok és megachipek következtében az "n" jelű hálózati verziók egyszerűen beépíthetők bármelyik LAN-ba, memóriakapacitásuk pedig szinte korlátlanul növelhető.

A nyomtatók terhelhetősége hihetetlenül nagy, havonta 50 ezer oldal előállítására képesek (ami napi átlagban 2000-2500 oldalt jelent!), és megfelelő kiépítettség esetén (a C7200-as és a hálózatba köthető C7200n modellnél) a kétoldalas nyomtatást biztosító "duplex" egység is beépíthető. Ugyanezekbe a változatokba merevlemez is telepíthető, ami a nagyméretű állományok rendszeres nyomtatásakor teszi egyszerűbbé a használatot.

Kulcsszavak: printer OKI OKI-hu

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55