Új Dreamweaver a Macromediától

Tóth Kristóf, 2000. november 13. 21:48
A Macromedia Inc. hétfőn bemutatta a Dreamweaver platform új generációját, mely a Dreamweaver 4, a Dreamweaver UltraDev 4 és a Fireworks 4 programokat foglalja magában. A szoftverek megjelentetését a Dreamweaver Conference 2000 rendezvényhez igazították.
"A Dreamweaver, a Dreamweaver UltraDev és a Fireworks programok többet foglalnak magukban, mint régi szoftverek újabb változatait. Ezek a programok közös erővel, a valós integrációnak köszönhetően, mind a teljesítményt, mind a költségeket tekintve egy sokkal hatékonyabb környezetet biztosítanak a felhasználók számára" - mondta Kevin Lynch a Macromediától.

Az együttműködő szoftvertermékek képesek grafikákat, kódokat cserélni egymás között - írja az Internetnews.

A Dreamweaver programban a fejlesztők pontosan meghatározhatják, hogy milyen változtatásokat alkalmazzon a HTML-kód megfelelő területein automatikusan a program úgy, hogy a régi tartalom se vesszen el. Az új változat már támogatja a SP, JSP, CFML, a PHP, a HTML és az XML nyelveket is.

Új szolgáltatás továbbá, hogy immár könnyedén importálhatunk tartalmakat a Microsoft Word, az Excel és az Access programokból.

A Fireworks 4 kibővített rendszerével új, komplexebb pop-up menüket készíthetünk, melyeknek köszönhetően átgondolt navigációs rendszereket fejleszthetünk ki. Az animációknak köszönhetően biztosított az interaktivitás is.

A Dreamweaver ára 299 dollár, a Fireworks programmal együtt (Dreamweaver 4 Fireworks 4 Studio) 449 dollár. Az UltraDev 4 599 dollárba kerül. A szoftverek decemberben kerülnek a boltokba.

Kulcsszavak: MacroMedia multimédia

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Utazási konferencia az Angyalok városában

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59