Magyar piacra lép a DOOGEE

forrás: Prím Online, 2017. szeptember 25. 15:19

A DOOGEE okostelefonok hamar népszerűvé válnak mindenhol, ahova a gyártó beteszi a lábát, ami elsősorban kiemelkedő ár-érték arányuknak és népszerű formaterveiknek köszönhető. A cseh után most a magyar piac meghódítása a cél, amihez a DOOGEE MIX az eszköz.

Az 5,5 hüvelykes DOOGEE MIX az egyik legkisebb keret nélküli okostelefon a piacon. A modell 4, illetve 6 GB memóriával szerelt változatokban kapható. A kijelzőt ötödik generációs Gorilla Glass védi, a hátlapon pedig kettős kamera (16 + 8 MP) gondoskodik a képalkotásról.

 

 

A DOOGEE MIX széltől szélig tartó, keret nélküli kijelzője mellett nem lehet szó nélkül elmenni. Az 5,5 hüvelykes képernyőméretet a készülék ugyanis egy 5 hüvelykes telefon méretei mellett biztosítja, a DOOGEE MIX mindössze 14,4 centi magas és 7,6 centi széles. Mivel az oldalsó kávák szinte nem is látszanak, így a modell a kompakt kivitel ellenére minden multimédiás igényt képes kielégíteni, mintha csak egy nagy és okos képernyőt fognánk a kezünkben. A Samsung Super AMOLED panel élénk és valósághű színeket jelenít meg, valamint a kiváló fényerő mellett is remek energiahatékonysággal bír, ami azt jelenti, hogy az üzemidő miatt sem kell aggódni.

 

A márka aktuális csúcsmodelljének a hátlapjára kettős kamera került, amelyben az egyik lencse 16, a másik pedig 8 megapixeles. A részletek gazdag visszaadásán együtt dolgoznak, a másodlagos szenzor ráadásul képes mélységélességet is mérni. A fókuszáláshoz mindössze 0,1 másodpercre van szükség, az F2,0 fényérzékenységű Samsung ISOCELL szenzor pedig rossz fényviszonyok között is zajmentes képeket rögzít.

 

 

A DOOGEE modellek formatervezése és stabil teljesítménye számos országban tette már a fiatalok kedvencévé a márkát. Már három kontinensen – Európában, Ázsiában és Afrikában – akadnak olyan országok (például Spanyolország, Malajzia és Algéria), amelyekben a gyártó bekerült a legnépszerűbbek közé. Mivel a cég elkötelezett rajongója a labdarúgásnak, és az angol Premier League támogatója, a pletykák szerint megtörténhet, hogy a MIX-ből Premier League limitált kiadás is érkezik egyszer.  

 

A 6 GB-os DOOGEE MIX Magyarországon hivatalosan jelenleg az Extreme Digital kínálatában kapható, 89 990 forintos ajánlott fogyasztói áron.

 

További modellek

A DOOGEE közép-európai termékmenedzsere szeptember 20-án, a MIX prágai bemutatója során elárulta azt is, hogy milyen további modellek várhatóak. Azok számára, akik még a MIX árát is sokallják, elérhető lesz egy „light” verzió, amelynek a műszaki tartalmát még nem ismertette a gyártó.

 

Ezután a BL5000, a BL7000 és a BL1100 modellek jönnek, melyek kifejezetten a hosszú üzemidőt célozzák meg. A BL rövidítés is erre utal, a Be Long és a Belong szavak játékából ered. Az elsőként érkező BL5000 egy kiemelkedő 5050 mAh kapacitású akkumulátorral lesz felszerelve, amely több napra elegendő energiát biztosít.

 

 

A BL sorozat mellett pedig hamarosan bemutatkozik a strapabíró S60, amely a véletlen leejtés elkerülése érdekében rücskös fogásúra lesz kialakítva. A modell az IP68 szabványnak megfelelően por- és vízálló lesz, ami alkalmassá teszi az üzemi munkaterületeken történő használatra és az extrém sportokra is.

 

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05

Magyar fejlesztők programján ámul a világ: Már nem csak tanul, teremt is a magyar MI

2024. február 27. 20:28

Magyar siker a bahreini Forma 1-en

2024. február 21. 16:15