A Synergon 10 éves keretszerződése a Vivendivel

, 2000. november 23. 16:23
A Synergon Informatika Rt. 10 évre szóló keretszerződést kötött a Vivendi Telecom Hungaryval országos multiservice-hálózatának megtervezésére és kiépítésére, valamint az üzemeltetés támogatására.
A Synergon 10 évre szóló keretszerződést kötött a Vivendi Telecom Hungaryval országos multiservice-hálózatának megtervezésére és kiépítésére, valamint az üzemeltetés támogatására. A Vivendi célja, hogy a csoport által lefedett szolgáltatási területeket tovább növelje, és gyarapítsa mind vállalati, mind lakossági ügyfeleinek számát. A keretszerződésben megfogalmazott fő cél alapján a szerződött felek évente határozzák meg a konkrét feladatokat és megrendeléseket. A keretszerződés alapján a Synergon a szerződés első 12 hónapjában mintegy 1,5 milliárd forintos árbevételre számít. A projekt során a Synergon a legkorszerűbb Cisco-eszközökkel olyan nagy sávszélességű alaphálózatot hoz létre, amelyen a Vivendi országosan, bármely ügyfele számára biztosítani tudja a mai korszerű távközlési szolgáltatásokat. A Synergon a hosszú távú együttműködés során a Ciscóval együtt lehetőséget biztosít arra, hogy ezek a szolgáltatások mindig a legújabb technikai megoldásokat nyújtsák a Vivendi és így a Vivendi ügyfelei számára is.

A Synergon által kiépített hang-, adat- és képtovábbításra is alkalmas nagysebességű ATM-hálózat az IP, VoIP és ADSL technológiák kezelésére egyaránt alkalmas lesz. A keretszerződés értelmében a Synergon Cisco-megoldására alapozva megtervezi a gerinchálózatot, a Cisco aktív eszközöket konfigurálja és telepíti, emellett a Vivendi munkatársai részére technológiai oktatást és a rendszer üzemeltetéséhez rendszertámogatást nyújt.

A Vivendi-csoport jelenlegi ügyfélköre alapján több nagysebességű központi csomópont telepítésére van szükség, melyeken kívül további csomópontokat kívánnak létrehozni az ügyfelek eléréséhez. A Synergon az első 12 hónap idei fázisa során megtervezi a fent említett több csomópontos hálózatot és néhányat közülük el is készít. A Synergon idei évre vonatkozó szerződéses tevékenysége mintegy 800 millió forint értékű.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36