A Prím a Rák jegyében

Vértes János, 2000. november 25. 10:08
Ahogy ez a horoszkópokkal szokás, mi is belemagyarázzuk a valóságot, mivel Váncsa István jövő heti prímes horoszkópjában a Ráknál fordul elő a "költözés" szó, így hát a Prím nyilván Rák... Több azonosság persze nincs, hátrafelé sem megyünk, a hír az, hogy a csendesen részvénytársasággá átalakult Prím új irodába költözött.
Váncsa azt jósolja a jövő hétre a Ráknak, hogy "az Ön üresen álló háromszobás lakásába hamarosan líbiai diplomaták költöznek, persze nem önkényes lakásfoglalóként, ellenkezőleg, a lakást Ön fogja bérbe adni nekik. Csendes népség, bár kissé furán viselkednek, és nem nagyon szeretnek fizetni, de mit tegyünk, ez van. Ne hajtsa el őket, mert a második legjobb választás egy kezdő karcagi kurva lesz, akinek egyébként mázsán felüli, kopasz, tetovált stricije van."

Nos, tény, hogy a Prím kelenvölgyi házikója ezen a hétvégén kiürül, a kiadó áttelepül az innen alig másfél kilométerre található Kelenföldre, a Keveháza utca 1-3. címen fellelhető irodaház negyedik emeletére, és a terjedelmes felső szint mellé a földszintből is kihasít egy részt. Mindennek bérleti díját nem fedezi, ha az üres házat kiadjuk líbiai diplomatáknak, de ez most talán nem kérdés, a bérleti díjat abból a gyorsan növekvő árbevételből kell kitermelni, amit az egyre növekvő Prím egyre gazdagabb on-line tartalmával, a decemberben megújuló és 50 százalékkal bővebb terjedelemben megjelenő Internet Kalauzzal, az e-üzletág terjedésével aktuálissá igazán most váló Business Online-nal és a kiadó doyenjének tekinthető VGA Monitorral megtermel.

Az új székhelyre napokon belül új cégtábla is kerülhet, a kiadó Prím Communications & Media Rt.-ként folytatja azt, amit egykor Prím Információ-technológiai Kft.-ként kezdett el. Érdemes a prim.hu alján a "Kapcsolatok" szóra kattintani, hogy mindenki felírja az új nevet, címet, telefonszámot (371-2230), faxszámot (371-2250)... az e-mail címek természetesen maradtak.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55