Előfizethető szoftverek az Excite@Home-tól

Kővári Ádám Kővári Ádám, 2000. november 27. 22:39
Az Excite@Home hétfőn bejelentette, hogy hamarosan az @Home szolgáltatás keretein belül szoftverekre is előfizethetünk majd a cégnél.
A cég software-on-demand (programokat igény szerint) szolgáltatását az @Home nagy sávszélességű előfizetői vehetik majd igénybe. A software-on-demand-on keresztül napjaink népszerű programjaira fizethetünk elő, melyeket az interneten keresztül használhatunk majd, külön letöltés nélkül. A felhasználóknak mindössze első alkalommal kell letölteniük egy kliensprogramot, mely biztosítja a szolgáltatáshoz való hozzáférést.

A bejelentés részeként az Excite@Home nyilvánosságra hozta, hogy partnerkapcsolatot alakított ki az Into Networks Inc. és a Media Station cégekkel.

Az Into Networks IntoMedia platformja az @Home amerikai előfizetőinek biztosít majd hozzáférést különböző játékokhoz, oktatóprogramokhoz és üzleti szoftverekhez. Az @Home felhasználók eldönthetik majd, hogy a software-on-demand-on belül melyik csatornára fizetnek elő. Egy csatorna ára 5.99 dollárba kerül havonta, az össze csatornáért pedig 9.99 dollárt kell fizetni. Az Into Networks az @Home Games, Education, Family és Horoscope csatornák felelőse, szolgáltatója lesz.

"Sok vásárló és kisvállalkozás fizet majd elő az interneten keresztül hozzáférhető programokra. A szélessávú adatkapcsolat ideális kommunikációs közeget biztosít ehhez." - nyilatkozta Vincent Grosso, az Into Networks vezetője.

A Media Station SelectPlay szolgáltatásáért, azaz a korlátlan mennyiségben és kategóriában igénybe vehető programokért, 9.95 dollárt kell fizetnünk. A regisztrált felhasználók itt 30 napos ingyenes próbaidőt kapnak, ami alatt több száz programot próbálhatnak ki. Az 1 hónap letelte után vagy havi díjas rendszerben, vagy egyszeri használat után kell fizetnünk.

Kulcsszavak: Excite +céginfo

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50