Excite kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: Excite

400 főnek kellett távoznia a felszámolás alatt álló Excite-tól

A csődbe ment Excite@Home internetszolgáltató előfizetői egy bírósági döntés folytán haladékot kaptak, így nem szűnik meg azonnal hozzáférésük, ám a cég február 28-án végleg beszünteti tevékenységét, az ehhez vezető út első lépése a 400 dolgozó munkaviszonyának megszüntetése.

Kulcsszavak: Excite +céginfo ISP
2001. december 15. 21:32

Az Excite egérutat kapott a csődbíróságtól

Thomas Carlson bíró jóváhagyta azt az elképzelést, mely szerint a csődbement Excite@Home 355 millió dollárt kap eddigi kábelhálózat fenntartó partnereitől, hogy előfizetői átállhassanak más internet-előfizetésre, ezzel ma végre megnyugtatóan eldőlt a vállalat korábbi ügyfeleinek sorsa, akik már hetek óta az azonnali kikapcsolástól tartottak.

Kulcsszavak: Excite +céginfo
2001. december 11. 21:07

Az AT&T átveszi az Excite piacát

Az AT&T társaság bejelentette, hogy megállapodásra jutott a csődbe ment Excite@Home-mal, és átveszi annak piaci tevékenységét. Az AT&T Broadband, a vállalat szélessávú internet- és kábeltévé-szolgáltatással foglalkozó leányvállalata ezentúl átveszi a korábbi Excite@Home-megrendelőket, és így nem keletkezik fennakadás az üzletmenetben.

2001. október 18. 05:36

Csődvédelmi eljárást kért az Excite@Home

Amerika vezető szélessávú internetszolgáltatója csődvédelmi eljárásért folyamodott a kaliforniai illetékes bíróságnál és nagy sebességű kábelhálózatát eladta az AT&T-nek.

2001. szeptember 29. 20:53

Befektető siet az Excite@Home megmentésére

A nyomott piac és saját belső problémái miatt válságos helyzetbe került az Excite@Home, amelynek részvényei ma ismét emelkedni kezdtek, miután híre ment, hogy új befektetők érdeklődnek a szebb napokat látott cég iránt.

Kulcsszavak: +céginfo Excite
2001. augusztus 29. 20:12

Csődközelben az Excite@Home

Az Excite@Home és a könyvelését végző vállalkozás bejelentette, hogy elképzelhető, nem sikerül a vállalat mérlegét egyensúlyba hozni, és ez akár a működés kényszerű felfüggesztését is jelentheti, különösen, ha a cég papírjai kikerülnek a Nasdaq tőzsdei indexből.

Kulcsszavak: +céginfo Excite
2001. augusztus 20. 20:24

Az Excite@Home kivonul több európai országból

Az Excite@Home bezárja németországi, franciaországi és spanyolországi képviseletét, hogy Nagy-Britanniára és Olaszországra koncentrálhasson. Az érintett weboldalakat előreláthatólag júliusban kapcsolják ki.

Kulcsszavak: +céginfo Excite
2001. június 6. 19:51

Fekete kedd az Excite@Home-nál

A nagysebességű internetes vállalkozás, az Excite@Home próbálja kiegyensúlyozni pénzügyi tartalékait, ezért úgy döntött, hogy 380 alkalmazottját, munkaerejének 13 százalékát értesíti: keddtől nem tart igényt munkájukra.

Kulcsszavak: Excite +céginfo
2001. április 30. 21:07

250 alkalmazottat bocsát el az Excite@Home

A nagysebességű internetszolgáltatás területén vezető cég, az Excite@Home dolgozóinak nyolc százalékától, 250 főtől válik meg. A munkaviszony megszűnéséről ma értesültek a dolgozók, és a felmondás is keddtől érvényes, vagyis azonnali hatállyal távozniuk kell.

Kulcsszavak: Excite +céginfo
2001. január 23. 20:09

Az AT&T kivásárolja a Coxot és a Comcastot az Excite@Home-ból

Az AT&T megállapodott a nagy sebességű internet-hozzáférést szolgáltató Excite@Home-mal, hogy saját részvényeiből 2,9 milliárd dollár értékű csomagot ad át a kábelüzemeltető Cox Communications és a Comcast cégekért.

2001. január 13. 21:42

Előfizethető szoftverek az Excite@Home-tól

Az Excite@Home hétfőn bejelentette, hogy hamarosan az @Home szolgáltatás keretein belül szoftverekre is előfizethetünk majd a cégnél.

Kulcsszavak: Excite +céginfo
2000. november 27. 22:39

Új Excite Web-portál és kereső Wap-hez

Az Excite új szolgáltatása segítségével a web-en találhatunk meg Wap-oldalakat, és beírhatjuk azokat Wap-telefonunkba.

2000. szeptember 30. 07:33

A Quios nyerte az Excite SMS pályázatát

A Quios mobil Internet szolgáltatásnyújtó cég, aláírta az együttműködési megállapodást az Excite Europe-pal, melynek értelmében a cég az Excite számára vezetéknélküli szolgáltatásokat fog fejleszteni az elkövetkező hat hónapban, kiemelten SMS témában.

Kulcsszavak: Quios mobilszolg Excite
2000. szeptember 21. 21:57

Excite Chello: a térség legnagyobb szélessávú szolgáltatója

A UPC nemzetközi kábeltelevíziós szolgáltató és anyacége, a UnitedGlobalCom, valamint az Egyesült Államok vezető szélessávú szolgáltatójaként ismert Excite@Home létrehozták az Észak-Amerikán kívüli térség legnagyobb szélessávú szolgáltatóját Excite Chello néven.

2000. július 20. 12:58

Az Excite bemutatta felújított keresőjét

Az Excite, amely a Yahoo és az Alta Vista után a harmadik legnagyobb keresőt tudhatja a magáénak, szombaton bemutatta az Excite@Home-on lévő, frissített és továbbfejlesztett keresőjét.

Kulcsszavak: Excite onlineszolg
2000. június 18. 20:23

A leglátogatottabb belépési pontok

Az eMarketer (www.emarketer.com) minôsítette a leglátogatottabb portálokat.

1999. augusztus 16. 13:34

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Újdonságok a szegedi informatikatörténeti kiállításon

A Neumann Társaság által vezetett Informatikai Múzeum újra várja látogatóit a szegedi Szent-Györgyi Albert Agorában új kamarakiállítással, még sosem látott műtárgyakkal, nyári táborokkal és tematikus szombati programokkal.

2020. július 3. 18:53

Új funkcióval bővült a WIWE

Hiánypótló funkcióval bővült a WIWE mobil EKG, mostantól szívritmus-variablilitás (HRV) mérés készítésére is alkalmas az eszköz. Az új funkciót biztosító frissítés a napokban vált elérhetővé a különféle applikációs webáruházakban, ráadás meglepetésként június 17-től egy hónapon keresztül a WIWE kedvezményes áron lesz megvásárolható. 

2020. június 15. 16:23
online sportfogadás