Windows Media Player 7 Bonus Pack

Kővári Ádám Kővári Ádám, 2000. december 6. 08:46
A Microsoft most jelentette be a Microsoft Windows Media Player 7-hez tartozó ingyenes Bonus Pack-jének megjelenését.
A csomag többek közt tartalmaz egy olyan programot is, melynek segítségével már meglévő tömörített MP3 formátumú zenefájljainkat WMA (Windows Media Audio) formátumba konvertálhatjuk, ezenkívül több új skin és vizualizációs eljárás is része a bonusz csomagnak, valamint kapunk még egy olyan programot is, mellyel a Winamp skin-ek Windows Media Player skin-ekké konvertálhatóak át. Úgy látszik, hogy a Microsoft embereinek nincs jobb dolguk, mint hogy ilyen nem túl sok értelemmel bíró konverter programocskákat fejlesztgessenek. A Bonus Pack-ban helyet kapott még például egy zenére táncoló hóember is, de ezenkívül még számtalan hasonló speciális, akár évszakfüggő aktuális skin és vizualizációs megoldás is letölthető az interneten keresztül az MSN-ről.

Egy most nyilvánosságra hozott, széles körben tartott felmérés szerint négy felhasználóból három a Windows Media Player 7-et használja, míg a maradék a RealPlayer 8-at és a RealJukebox 8-at. A tanulmány szerint a Windows Media Player azért ilyen népszerű, mert szinte minden digitális média lejátszására alkalmas, így a megkérdezettek kilencvenhét százaléka bátran ajánlaná ismerőseinek is az alkalmazás használatát. Ezen felmérésből az is kiderül még, hogy a felhasználók hetvenöt százaléka nagyon elégedett, vagy elégedett a Windows Media Player-rel, míg a RealPlayer 8-cal a user-ek 43 százaléka elégedetlen. Nekem mindenesetre elég gyanús ez a felmérés, hiszen szerintem a WMP7 egyáltalán nem örvend ekkora népszerűségnek, valamint a fent említett szoftvereken kívül más hasonló, és méltán sikeres programok is léteznek.

" Az elvégzett felmérés eredményei azt igazolják, hogy a legjobb szoftvert mi fejlesztettük ki a különböző digitális médiák lejátszásának céljára. " - nyilatkozta Dave Fester, a Microsoft digitális média részlegének marketing menedzsere. "A Windows Media Player 7-es kiváló adottságain felül most egy olyan ünnepi ajándékkal is meglepjük felhasználóinkat, mint a most bejelentett Bonus Pack. " - mondta Fester.

A Bonus Pack - a "különleges" ünnepi Windows Media Player - skinek ingyenesen letölthetők a WindowsMedia.com-ról, vagy közvetlenül a http://www.microsoft.com/windows/windowsmedia/en/download/bonuspack.asp internetcímről.

Kulcsszavak: Microsoft multimédia

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14