Vatikáni Jézuska: a neten keresztül?

FeriMesz , 2000. december 24. 09:25
A Vatikán is beszáll a karácsonyi üzletbe, és ajándékokat árul az interneten. Hívő emberek a világ minden tájáról ellátogathatnak a www.vaticanbookstore.com oldalra, ahol katolikus ajándéktárgyakkal tölthetik meg elektronikus bevásárlókosarukat.
A megrendelt árukat hitelkártyával vagy utánvéttel lehet kifizetni. - tudósította a La Repubblica című római újság december 11-én. Aki ajándéktárgy-ötleteket keres, például meglepheti szeretteit képes naptárral, amelynek lapjain a pápa, a Szent Péter székesegyház és Michelangelo szobrai láthatóak. A naptár ára 3 amerikai dollár. A vatikáni e-commerce útján 2 dollárért megrendelhető a legszebb katolikus imákat tartalmazó naptár is.

Aki egy kicsit mélyebbre akar nyúlni pénztárcájába, választhatja a jubileumi óra bronzból készült miniatűr változát 26 dollárért, vagy a luxus-fadobozban lévő golyóstollat 69 dollárért. Azok a pápa-rajongók, akik otthoni CD-lejátszójukból is hallani akarják a Pontifex hangját, 17 dollárért megvásárolhatják az Abba Pater-lemezt, amelyen a pápa elénekli a Miatyánkot is.

Kulcsszavak: onlineszolg =karácsony

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Utazási konferencia az Angyalok városában

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59