VideoLogic-termékek Sony PlayStation2-höz is

Kővári Ádám Kővári Ádám, 2000. december 16. 00:29
A VideoLogic Systems - az Imagination Technologies egyik részlege - most jelentette be, hogy a cég két nagy sikerű házimozi-hangrendszere, a DigiTheatre és a DigiTheatre DTS kiváló megoldás lehet a Sony PlayStation2-es játékgépeihez.
A PlayStation2-es felhasználók a VideoLogic eszközeit használva tökéletes házimozi-hangminőséghez juthatnak, hiszen az említett termékek hat hangszórója és az alkalmazott legújabb audiodekóder technológia professzionális térhangzást produkál.

"A DigiTheatre termékek méretük és designjuk által is kiváló PlayStation2-es kiegészítő eszközök lehetnek, és használatukkal kiaknázhatók a PS2 által támogatott DVD-lejátszásban rejlő hangtechnikai lehetőségek. Mostantól a PlayStation2-es konzolokkal rendelkező játékosok is felfedezhetik azokat az élményeket, melyektől DigiTheatre típusú eszközeink a személyi számítógépek és DVD-lejátszók hangrendszereként olyan nagy népszerűségre tettek szert" - nyilatkozta Kevin Dale, a VideoLogic cég elnöke.

A 249,9 fontba (~100 E Ft) kerülő Digitheatre típusú termék hat hangszórója révén egy komplett házimozi-hangrendszer, melyben megtalálható egy erősítő, egy Dolby Digital dekóder és egy távirányító is. A Sony PlayStation2-es gépekhez egy egyszerű optikai kábelen keresztül csatlakoztatható hangrendszer a megfelelő DVD-filmmel tökéletes Dolby Digital 5.1-es térhatású hang előállítására képes.

A nagyobb teljesítményű DigiTheatre DTS típusú termékekben kiváló minőségű hi-fi alkatrészeket alkalmaznak, így a csomag része az integrált DSP (jelfeldolgozó processzor) elektronika, a nagy teljesítményű többcsatornás erősítő és hat darab hangszóró. A hangszórók közül a center hangfalon találhatók a vezérlő kapcsolók, az első és hátsó szatellit hangszórókat pedig rezonálásmentes csillámpala-bevonatú műanyagból készítik. Ezeken a szatelliteken egy-egy Audax mélyhangszóró és egy-egy műanyag magashangszóró van, ezenkívül a hangrendszer mélynyomójában egy több mint 20 centiméteres mélyhangszóró is helyet kapott. A kiváló minőségű hangszóróknak köszönhetően kompromisszumok nélküli DTS és Dolby Digital minőségben élvezhetőek a DVD-filmek. Ezeket a kiváló minőségű anyagokat és technológiákat azonban meg is kell fizetni, hiszen a DigiTheatre DTS termékek 399,99 fontos (~160 E Ft) áron kerülnek forgalomba.

Kulcsszavak: Sony Playstation 2 játék

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Utazási konferencia az Angyalok városában

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59