Magyarországon az e-business menedzsmentmegoldások profija, a BMC Software

Kovács Attila, 2001. január 13. 23:18
Január 17-én sajtótájékoztatón jelentik be Budapesten, hogy az amerikai BMC Software Inc. megnyitotta és aktivizálja magyarországi képviseletét.
Az eseményen megjelenik és tájékoztatást ad Wayne Morris, a cég marketingért felelős alelnöke, Danilo Rivalta, az EMEA déli régióért felelős alelnök és Siegfried Bachmayer, a BMC Közép- és Kelet-Európáért felelős regionális kereskedelmi igazgatója, továbbá bemutatkozik Ávéd Zoltán, a magyarországi képviselet igazgatója.

Jóllehet a BMC Software a világ ötödik legnagyobb független szoftvergyártója, magyarországi ismertsége mindeddig inkább csak szűk szakmai körre korlátozódott. Ám a BMC-fejlesztések középpontjában álló alkalmazás-menedzsment az internet teljes értékűvé válásának folyamatában most kerül igazán a figyelem előterébe. Szkeptikus megítélések szerint a magyar piac kicsi és túlzottan telített, nincs igazán lefedetlen terület. Kérdés tehát, hogy egy ilyen jelentős nemzetközi gyártó megtalálhatja-e egyáltalán a számításait ezen a piacon. Előzetes híreink szerint mindezen kérdésre és további részletekre adnak választ a sajtótájékoztató előadói, valamint értékelik azokat a tágabb gazdasági összefüggéseket is, amelyek motiválják a BMC hangsúlyos magyarországi - és ezzel kapcsolatban regionális - jelenlétét.

A világ egyik legnagyobb független szoftvergyártójának számító BMC Software, amelynek központja a Texas állambeli Houstonban található, 2000-es pénzügyi évét több mint 1,7 milliárd dollár árbevétellel zárta. A cég új elnök-vezérigazgatója Bob Beauchamp.

Kulcsszavak: BMC e-business +céginfo

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38