Elismert pénzügyi szakértő csatlakozott az EY-hoz

forrás: Prím Online, 2020. július 28. 10:41

Új partnerrel erősíti könyvvizsgálati szolgáltatásait Magyarország egyik vezető tanácsadó cége. Szépfalvi Zsuzsanna az elmúlt 25 év során hazai és nemzetközi bankok, befektetési társaságok és biztosítók kiemelt auditoraként dolgozott. 

Idén július 1-jétől partnerként csatlakozott az EY könyvvizsgálati üzletágához Szépfalvi Zsuzsanna. A szakember több mint két évtizedes tapasztalattal rendelkezik a pénzügyi szektorban, ahol banki, biztosítási és befektetési szolgáltatásokat nyújtó, tőzsdén jegyzett szervezetek könyvvizsgálatait irányító audit partner volt. Korábban a Deloitte és az Arthur Andersen tanácsadócégeknél töltött be szenior pozíciókat. Zsuzsanna karrierje során átfogó ismereteket szerzett a bankszektorban működő hazai és nemzetközi társaságok számára kínált számviteli tanácsadás, portfólióminőség-ellenőrzés és szervezeti átvilágítás területén.

 

„Célom, hogy a digitális átalakulás nyújtotta lehetőségekkel minél hatékonyabban támogassuk a pénzügyi szektort, és olyan értékteremtő szolgáltatásokat hozzunk létre, amelyek egyszerre növelik az intézményekbe vetett társadalmi bizalmat és a szervezetek versenyképességét” – emelte ki Szépfalvi Zsuzsanna, az EY újonnan csatlakozott audit partnere.

Kulcsszavak: +céginfo EY

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05

Magyar fejlesztők programján ámul a világ: Már nem csak tanul, teremt is a magyar MI

2024. február 27. 20:28

Magyar siker a bahreini Forma 1-en

2024. február 21. 16:15