Új IBM elektronikus kereskedelmi szoftver

, 2001. január 23. 18:16
Az IBM bejelentett egy új elektronikus kereskedelmi szoftvert, amely egyszerűsíti az áruk több országban és kultúrában történő eladását. Az új szoftver új szolgáltatásokkal támogatja a mobil kereskedelmet, lehetővé téve az elektronikus kereskedelmi helyekhez való hozzáférést kézi eszközökről.
Mivel egy globális, több kultúrát felölelő, elektronikus kereskedelmi rendszerhez a különféle nyelvek és pénznemek támogatásánál többre van szükség, a WebSphereŽ Commerce Suite Version 5.1 további funkciókat is biztosít, például területenként különböző forgalmi adók és szállítmányozási szabályok, testre szabott termékkatalógusok, valamint helyi fizetési és árképzési módszerek alkalmazhatók. A szoftver segítségével a több országban működő vállalatok hatékonyabban folytathatnak üzleti tevékenységet világszerte, illetve jobb ügyfélszolgálatot és támogatást nyújthatnak - mindezt egyetlen kereskedelmi helyről.

Emellett az új szoftverrel az elektronikus kereskedelmi webhelyek a fejlett mobil számítástechnikai szolgáltatásokra alapozva bármikor, bárhonnan elérhetők - ideértve az értesítő üzeneteket, az automatikus tartalom-kiválasztást, valamint a testre szabott vásárlási folyamatot.

Kulcsszavak: IBM e-commerce

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14