e-Plakát

Wollák Viktória, 2001. január 26. 13:49
Az Eastron Kft. által kifejlesztett e-Plakát új lehetőségeket teremtett a közterületi reklámozás területén.
Az e-Plakát egy olyan Internet/Web alapú rendszer, mely lehetővé teszi az összes magyarországi óriásplakát és citylight reklámtábla mindig aktuális nyilvántartását és ezen reklámfelületek értékesítését.

A rendszer a közterületi reklámpiac szereplõitõl - a megrendelõ cégektõl, médiatulajdonosoktól, reklámügynökségektõl, monitoring cégektõl - független elõfizetés esetén bárki számára elérhetõ.

Az Eastron Kft.-nél telepített szerverek működtetik az összes táblára vonatkozó adatbázist. A központ naponta egyezteti elektronikus úton a médiatulajdonosokkal a szabad táblaállományt, így mindig naprakész információkat tartalmaz az adatbázis.

Az adatállományból bármelyik piaci szereplõ – hozzáférési jogosultsága függvényében és díjfizetés ellenében – adatokat tölthet le, különféle (idõpont, tábla helye, ára, stb.) szempontok szerint, vagy akár kampányterveket készíthet.

Az adatbázis forgalom mellett a központ képes kampányjavaslat, kampányterv generálására, viszont a vevõ-eladó kapcsolatot (a médiatulajdonos és a plakátfelület vásárlója közötti) nem helyettesíti, abban független és semleges szerepet tölt be.
Az e-Plakát rendszer tehát egy korszerű elektronikus eszköz ahhoz, hogy a piaci szereplõk kereskedelmi ügyleteiket villámgyorsan, kényelmesen és hatékonyan intézhessék. Az e-Plakát rendszerrel médiatulajdonosok értékesítési csatornái és lehetõségei kibõvülnek, az értékesítés folyamata lerövidül.

Kulcsszavak: e-commerce

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Az Everguest szoftvere felforgatja a turizmus állóvizét

2024. május 27. 17:30

Minden második magyar internetező volt már áldozata kibertámadásnak

2024. május 22. 14:37

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52