Tankönyvvásár az interneten

Wollák Viktória, 2001. február 1. 13:28
Január végén elindult a NetTanKönyv.hu, az első magyar internetes tankönyváruház. Az online bolt tulajdonosa pedig az oktatási kiadványok leginkább kompetens vállalata, a Nemzeti Tankönyvkiadó Részvénytársaság.
A NetTanKönyv.hu-n jelenleg kétezer könyvből válogathatnak a látogatók, de Séllei Aranka, a kiadóvállalat internetes projektjének vezetője már a bővülésen dolgozik, és az év végére szeretnék megduplázni a kínálatot: „Terveink szerint a jövőben a Nemzeti Tankönyvkiadó könyvein kívül más, az oktatásban jelentős szerepet játszó kiadó tankönyvei, tanulást, tanítást segítő kiadványai is kaphatók lesznek a NetTanKönyv.hu-n.”

„Bízunk benne, hogy vásárlóink egyaránt lesznek iskolák, intézmények és magánszemélyek - határainkon innen és túl.”-mondta Séllei Aranka. A NetTankönyv.hu több, mint egy online bolt, az oktatással kapcsolatos információk, hírek, események is helyet találtak az oldalon.

Az amerikai internetes áruházakban rendkívüli népszerűségnek örvendő árukapcsolás a Tankönyvkiadónál alapkövetelmény volt, hiszen gyakran nem különálló termékeket árul, hanem kézikönyvből, munkafüzetből, tanári kézikönyvből, és egyéb összetevőkből álló csomagokat. Az áruház így jelentősen épít a kapcsolódó termékekre, amelyeket egyenként és együtt is a kosárba lehet helyezni, tovább egyszerűsítve a vásárlást.

A Nemzeti Tankönyvkiadó Rt. olyan rendszerrel kívánta megvalósítani áruházát, amely korábban már bizonyított hasonló méretű cégeknél, így a hazai fejlesztésű Store Wizard e-commerce rendszert választotta, csakúgy, mint korábban a FotexNet, a Libri, vagy az Office Depot.

Kulcsszavak: Store Wizard e-commerce

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Utazási konferencia az Angyalok városában

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59